Alig 1 millió forint a komplett ház teljesen berendezve, kerttel együtt! Mutatjuk:

Alig 1 millió forint a komplett ház teljesen berendezve, kerttel együtt! Mutatjuk:

Túl szépnek hangzik, de tényleg igaz!!! Alig 1 millió forint a komplett ház, akár vadonatújan, teljes berendezéssel, mesés nappalival, kandallóval, fürdővel! Itt vannak a legfontosabb infók >>>>>>> Fantasztikus, de még alig páran ismerik! Akár 1 millió forintért vehetsz saját családi házat ( újat vagy használtat) teljes berendezéssel, amerikai konyhás nappalival, kandallóval! Akár 1 hét múlva már a kezedben lehet a kulcs az új otthonodhoz!

Itt vannak a legfontosabb részletek >>>>

ÍGY VEHET SAJÁT CSALÁDI HÁZAT 1 MILLIÓ FORINTÉRT, BERENDEZÉSSEL, KANDALLÓVAL! 1-2 HÉTEN BELÜL MÁR A KULCS IS A KEZEDBEN LEHET!

Megérkeztek a mobilházak Magyarországra, darabja már 1 millió forintért!

A Mobil-Homes Kereskedelmi Kft. 2009-ben kezdte meg működését. A cég székhelye és telephelye Ászáron található.  Cégünk Angliából illetve Hollandiából importál legfőbbképp használt mobilházakat magánszemélyek és cégek számára.

A mobilházak népszerűsége folyamatosan növekszik hazánkban is, így egyre többen használják nyaralónak, illetve hétvégi háznak, irodának. Ennek oka az ár/érték arányban, valamint a felhasználhatóságában rejlik. A mobilházak ára nagyon kedvező, egy újonnan épített nyaralónak a töredékébe kerül. Kiválóan alkalmas lehet a telepítése olyan területekre, amelyek ártérben helyezkednek el. Mivel bármikor elszállítható, így nincs kitéve annak a veszélynek, hogy az áradó folyó kárt tegyen benne, illetve lakhatatlanná tegye azt.

Erősségünk a szolgáltatás minőségében, megbízhatóságában és a kedvező árban rejlik.

Mára már kijelenthetjük, hogy Magyarországon cégünk rendelkezik a legnagyobb mobilház készlettel. Leendő ügyfeleink az 50-60 db-os készletből azonnal választhatnak.

Célunk elsősorban azon vevőink kiszolgálása, akik nyaralóra, illetve hétvégi házra vágynak, azonban tekintve a jelenlegi gazdasági körülményeket, kiváló megoldásnak bizonyulhat lakhatási problémák áthidalására is. Nyugat Európában, valamint az Egyesült Államok tengerparti területein a mai napig nagyon elterjedtek és népszerűek a mobilházak, melynek oka, hogy a vásárlók a megrendeléstől számított 1-2 héten belül átvehetik a kulcsokat, és be is költözhetnek saját mobilházukba. Vagyis nem kell hónapokig, esetenként egy, másfél évig is várniuk, hogy a lakásuk, nyaralójuk elkészüljön.

Szaktanácsadás

2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 48.

info@mobil-homes.huepitesugy@mobil-homes.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan történik a szállítás?

A szállítás a vevővel előzőleg egyeztetett időpontban teherautóval, illetve trélerrel történik a kívánt helyszínre.

Megrendelés után mikorra várható a szállítás?

A megrendelés után 2 héten belül.

Lehet-e hitelre mobilházat vásárolni?

Nem, mert a mobilház nem szolgál fedezetként, így a hitel nem megoldható.

Milyen készletből választhatok?

A honlapunkon szereplő mobilházak lefedik a teljes választékot. Az archívumban található mobilházak nem rendelhetőek. A megtekinthető mobilházak mindegyike megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − 5 =