Divat 2014 tavasz-nyár

Szevasz, új szezon! Bár még kint a tél az úr, mi már érezzük a tavasz illatát, és alig várjuk, hogy viselhessük az új szezon trendjeit.

2014-ben visszatérnek  bő nadrágok illetve kék szín lesz trendi idén,de a virágos minták sem maradnak ki.

A nemzetközi divat 2014 tavaszi előrejelzése alapján hordhatunk majd bőszárú nadrágot rövid bőrdzsekivel és testhez simuló felsővel, vagy pizsamára emlékeztető egybeszabott ruhát feltűnő virágmintával, de felvehetjük a versenyt egy csíkos – kockás kombinációval is. A lényeg, hogy a legújabb divat követésekor nem szabad figyelmen kívül hagyni,  mik azok az összeállítások, amelyek számunkra a legmegfelelőbbek, hiszen hiába öltjük magunkra a legújabb modellt, ha az esetleg számunkra előnytelen.

A női divatra 2014 tavaszán jellemző lesz a nőies és férfias vonalvezetés is, a csipkék mellett rengeted fodorral. Minden korral haladó ruhatárat ismét fel lehet tölteni majd kosztümökkel, de ezek mellett szükség lesz a különálló szoknyákra és zakókra is, ha lépést akarunk tartani a kor legfrissebb kreációival. A télen felkapott bőr tovább dívik majd tavasszal is akár szoknya, top, vagy kiskabát anyagaként. Az első számú kiegészítő viselet címet a bőrdzseki nyerheti el. Az elmúlt napokban megtartotta első idei bemutatóját a Hugo Boss vezető divatcég, felsorakoztatta a divat 2014 tavasz legújabb összeállításait. Az itt látható termékek között szintén megtalálhatók a világos krémszínű daraboktól a pop-art mintákon át a zöld, rózsaszín, kék, és fekete-fehér anyagok. Az újdonság modelljeikben a szokatlan részletekben rejlik, mely aszimmetrikus ruha-és blúzujjakban, a hátán feszülős, elől pedig berakott fazonokban nyilvánul meg. A szűk vonalvezetéstől nem térnek el sem az iskolás, sem pedig a zsákruhák esetében.

Az aktuális divat 2014 tavaszán mindenki számára igen kedvező lehetőségeket kínál majd, hiszen a legfrissebb divatbemutatókon látható kollekciók azt mutatják, divatos lesz a kockás és a csíkos, a bő fazon és a darázsderék, a virágminta és az egyszerű fekete vagy fehér is. A leghíresebb divattervezők igazi tavaszi hangulatot árasztó virágos motívumú darabokat dobnak piacra, melyeknek már a látványa is a tavasz varázslatos hangulatát idézi.

Forrás: maxinfo.hu,

joy.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.