Dolgozók figyelem >>> Ezt a havi akár 100 ezer forintos fizetéskiegészítést bárki megkaphatja!

Dolgozók figyelem >>> Ezt a havi akár 100 ezer forintos fizetéskiegészítést bárki megkaphatja!

Havi plusz 100 ezer forintos keresetkiegészítés! Bárki élhet a lehetőséggel, van aki már most teljesítette a feltételeket, van akinek még van dolga! RENGETEG MAGYRA DOLGOZÓ ÉLHET A LEHETŐSÉGGEL! Itt vannak a tudnivalók – megéri tájékozódni!!! >>>> ÍGY KERESHETSZ PLUSZ 100 EZER FORINTOT A FIZETÉSED, MUNKABÉRED MELLÉ! SZINTE SEMMI PLUSZT NEM KELL TENNED ÉRTE! ERRŐL ÉRDEMES TUDNI!

Így keresheted rommá magad idegennyelvekkel – Plusz 100 ezret simán érhet egy nyelv.Az angol nyelvtudás ma már alapnak számít, nézd meg, melyik idegen nyelv dob sokat a fizudon.

A Randstad szakértői szerint átlag 20-30 százalékkal többet keres az, aki beszél idegen nyelvet – írja a Pénzcentrum. Ám csak azokon a munkahelyeken és munkakörökben van ez így, ahol az idegennyelv-tudást elvárja a munkáltató.A szolgáltató központokban általában az angol a munka nyelve, lévén, hogy multiról van szó. Második nyelvnek leggyakrabban a németet, vagy a franciát várják el a munkáltatók.

Emellett keresett nyelvnek számít még az olasz, a spanyol, a holland, a lengyel és a cseh is. Olyan nyelveket is érdemes lehet elsajátítani, amelyeket ugyan ritkán keresnek, ám ha megcsípünk egy ilyen munkát, akkor az sokat tud érni. Ilyen például a kínai, a héber, az arab és a skandináv nyelvek – mondják a Randstad szakértői.Egy pályakezdő, aki valamelyik skandináv nyelvvel talál munkát, 350-380 ezer forint közötti bruttó fizetésre számíthat, ha pár éves tapasztalata is van, akkor a bére 400-450 ezer forint lehet.

Akitől csak angolt kérnek, annak bruttó 250-300 ezer forinttól indul a fizetése pár éves tapasztalattal viszont már a 280-350 ezret is megkaphatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.