Forintosítás – megy az emberek átverése….hitelátváltás!

By | 2015-05-05

Forintosítás – megy az emberek átverése….hitelátváltás! Eszedbe ne jusson semmilyen “kiváltó” hitelre váltani, eszedbe ne jusson bankot változtatni!

A TÉVÉBEN MEGY AZ AGYMOSÁS

 

Hazudnak, hazudnak és hazudnak!

Ezerrel megy a parasztvakítás a tévében a banki elszámolással kapcsolatban. A KORMÁNY ÉS A BANKOK ÖSSZEKACSINTVA végleg behúznak a csőbe!

Eszedbe ne jusson semmilyen “kiváltó” hitelre váltani, eszedbe ne jusson bankot változtatni! Amint ezt megteszed, és aláírsz egy új szerződést, azzal aláírtad a jogtalan tartozáskövetelés elismerését és többé nem vitathatod.

 

Nézd meg, hogy a tőketartozásod a törlesztések ellenére emelkedett.
Törvény szerint kölcsönnél ez nem fordulhat elő! Ebből is láthatod, hogy a te szerződésed tartalmában NEM kölcsönszerződés, még ha az is van ráírva.

 

HA A BANK A KÖLCSÖN FELVÉTELÉNÉL TISZTESSÉGESEN TÁJÉKOZTATOTT VOLNA ARRÓL, HOGY RENDSZERES TÖRLESZTÉS MELLETT A TŐKETARTOZÁSOD FOLYAMATOSAN NŐNI FOG – UZSORA – AKKOR IS FELVETTED VOLNA EZT A KÖLCSÖNT?

 

A bank félretájékoztatással értékesítette a kölcsönt, tehát a szerződés megtévesztésre alapult és ezért érvénytelen. Magyarul csalás.

 

Ha kézhez kapod a leszámolási levelet és megtapasztalod, hogy a tőketartozásod a sokéves rendszeres törlesztés ellenére is többszöröse a felvett kölcsönnek, azonnal fordulj hozzáértő ügyvédhez!

Banknak jogfenntartó nyilatkozattal együtt kérd a részletes elszámolást és azonnal vitasd a követelés jogosságát és a szerződés érvényességét.

Csatlakozz a devizakárosultak polgárjogi engedetlenséghez! – Járvás Éva – Facebook

Forrás : www.civikontroll.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy + négy =