Hitelkiváltás – Piaci kamatozású hitelek hitelkiváltásra

By | 2015-04-06

Hitelkiváltás – Piaci kamatozású hitelek hitelkiváltásra

Forint alapú, árfolyamkockázat nélküli hitelt keres meglévő hitele kiváltására? Több hitel törlesztésére kell figyelnie? 
Vegye igénybe piaci kamatozású hiteleinket hiteleinket hitelkiváltási célra most az FHB által eddig elérhető még magasabb kamatkedvezménnyel!

 

Választhat:

 

  • Az aktuális gazdasági viszonyoknak megfelelő, piaci helyzethez rugalmasan alkalmazkodó hitelt keres? Akkor Önnek az “FHB Hatos Referencia Kölcsön hitelkiváltásra” hitelünket ajánljuk! 
  • Vagy esetleg a hosszútávon kiszámítható kamat fontos az Ön számára? Akkor az “FHB Ötös Fix Kölcsön hitelkiváltásra” hitelünk lehet Önnek a megfelelő! 

 

 

Az „FHB Hatos Referencia Kölcsön hitelkiváltásra” kölcsönnél a hitel kamata a 6 hónapos kamatváltoztatási gyakoriságon belül állandó, az „FHB Ötös Fix Kölcsön hitelkiváltásra” kölcsön esetében a hitel kamata az 5 éves kamatperióduson belül állandó.

 

Miért az FHB piaci kamatozású hitelkiváltás célú hiteleit válassza?

 

  • a piaci viszonyokhoz igazodó, az Ön választásának megfelelő, rövid vagy hosszú távra rögzített kamatok
  • lakáscélú hitel kiváltása lakáscélú kondíciókkal
  • kedvező kamatozás és alacsony törlesztőrészletek
  • forint alapú, árfolyamkockázatot nélkülöző konstrukció
  • a Bank hitelbírálati díjat, kezelési költséget nem számít fel
  • az értékbecslési díját egy ingatlan esetén – a folyósítást követően – a Bank visszatéríti az FHB Banknál vezetett bankszámlájára.

 

További kedvezmények:

 

Folyósítási-jutalék akció: a Bank nem számolja fel a folyósítási jutalék 100%-át.1

 

Közjegyzői költségakció: a Bank visszatéríti a közjegyzői okirat költségét legfeljebb 40.000 Ft-ig.1

 

A Bank által nyújtott kedvezményekkel és akciókkal kapcsolatos további  feltételeket az FHB Bank Zrt. Lakossági Jelzáloghitel Hirdetménye  tartalmazza.

 

Kondíciók:

 

Hitelcél Kamat és THM mértéke3
FHB  Hatos Referencia Kölcsön hitelkiváltásra FHB Ötös Fix Kölcsön hitelkiváltásra
Lakáscélú hitelkiváltás

6 havi BUBOR +1,50% – 4,50%, azaz jelenleg3 3,36% – 6,36%

jelenleg 4,50% – 7,50%

THM 3,97% – 7,27% THM 5,16% – 8,51%
Nem lakáscélú hitelkiváltás

6 havi BUBOR +2,00% – 6,00%, azaz jelenleg3 3,86%-6,86%

jelenleg 5,00% – 9,00%

THM 4,49% – 8,91% THM 5,69% – 10,16%

 

3A Hirdetmény hatálya alatt érvényes BUBOR-ral számolva.

 

A Bank „FHB Hatos Referencia Kölcsön hitelkiváltásra és „FHB Ötös Fix Kölcsön hitelkiváltásra” konstrukciói keretében lehetővé válik jelenlegi meglévő forintban, vagy devizában nyilvántartott jelzálog alapú kölcsönének kiváltása. Emellett egyéb hitelének pl. személyi kölcsönének, autóhitelének kiváltására is lehetősége van. Sőt a hitelkiváltáson kívül egyidejűleg szabad felhasználású hitelrészt igényelhet.

 

Az Ön kérésére a hiteligényléssel kapcsolatban felmerülő induló díjak és költségek (pl. közjegyzői költség, stb.) meghitelezhetőek, amelynek összege a hitel futamideje alatt a havi törlesztő részletekkel együtt kerül megfizetésre.

A fenti THM-ek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mindkét kölcsönkonstrukció (6 hónapos illetve 5 éves kamatváltoztatási gyakoriságú) esetén 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő feltételezésével, 2015. április 01. napjától hatályos kondíciók alapján. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.

 

A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

 

1A Bank a legkésőbb 2015. május 31. napjáig átvett, és 2015. július 31. napjáig szerződött hitelek esetén nem számolja fel a folyósítási jutalékot, illetve visszatéríti a közjegyzői okirat költségét legfeljebb 40.000 Ft-ig a 2014. szeptember 01. napjától 2015. május 31. napjáig átvett kérelmekre és 2015. július 31. napjáig szerződött ügyletekre, amennyiben az Ügyfél a hitelszerződés megkötéséig Hiteláttekintő szolgáltatást igényel (Hiteláttekintővel kapcsolatos részletekről a Bank Lakossági Bankszámlákra vonatkozó Hirdetményében tájékozódhat). Részletes feltételek a vonatkozó Hirdetményben találhatóak. A fel nem számolt folyósítási jutalék és a visszatérített közjegyzői költség összegének utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára a Bank, amennyiben az Ügyfél a hitelét a futamidő első 5 évében elő-, illetve végtörleszti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 5 =