Hírdetés

Kapcsolódó hírdetések:

Hírdetések

NőNapi horoszkóp - 2015. március 8., vasárnap

NőNapi horoszkóp - 2015. március 8., vasárnap

Kos (március 21.-április 20.)
Ingatag kedélyállapot jellemzi, vitába száll mindenkivel és körömszakadtáig védi a vélt igazát. A gondot az okozza, hogy szeretné megváltani a világot, és rengeteg energiájával nem tud mit kezdeni. Igaz, hogy a kötözködéssel és veszekedéssel energiájának egy részétől megszabadul, de nem ez a járható út. Sportoljon és meglátja, hogy ez a tevékenység mennyire hasznos.

 

Bika (április 21.-május 20.)
A nőnapot, ha módjában áll ünnepeljék meg, ne feledkezzen meg róla. Nem a legnagyobb ünnep, de egy kellemes étteremben elfogyasztott ebéd vagy vacsora sokáig emlékezetessé teheti ezt a napot. Szeretteiket is elhívhatják a közös ebédre, mert ebben a rohanó világban jó, ha minél gyakrabban együtt van a család. Egy szál virág a család minden nő tagjának kijár.


Ikrek (május 21.-június 21.)
Rengeteg mozgást igényel, hisz szinte örökmozgó, de ne erőltesse a sportolást a szeretteinél, ha azokat nem érdekli. Be kellene látnia, hogy a kikapcsolódás mindenkinek mást jelent, így hagynia kell, hogy mindenki a kedve szerint töltse el a szabadidejét. Ha egyedül nem szeret sportolni, akkor keressen hasonló mentalitású embereket, akikkel együtt töltheti el az idejét. 

Rák (június 22.-július 22.)
A mai napját szánja a családjára, töltsön minél több időt a társaságukban. Mindenkinek szüksége van, hogy a problémáit vagy élményeit elmesélje. Ehhez egy kellemes családi ebéd vagy egy közös kirándulás nagyon jó alkalom. Nem kell semmit se erőltetnie, próbáljanak valami kompromisszumot kötni, hogy a család egyik tagja se érezze háttérbe szorítva magát.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Egyre jobban érzi, hogy szüksége van életmódváltásra. Megelégelte, hogy kissé visszavonult a külvilágból, és a napjait egyhangúan tölti. Talán érzi a tavasz, a megújulás közeledtét, és ezért szeretne egy új úton elindulni. Pozitív elhatározásához sikerül megnyernie a szeretteit, sőt néhány embert a barátai közül is. Közösen még könnyebb betartani a fogadalmait.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A családjában fellépő problémák kissé búskomorrá teszik, és a szokásos életkedvének nyoma sincs. Rosszkedvű, sőt mogorva, pedig ezzel csak tovább rontja a helyzetét. Legjobb, ha felkerekedik és részt vesz valamilyen programon vagy sétál egy nagyot a jó levegőn. A barátaival való találkozás is nagy segítség lehet, mert a nevetés elűzi a sötét gondolatokat a fejéből.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Sajnos hiába reménykedik, a kapcsolata mindaddig nem mozdul ki a holtpontból, amíg nem tárják fel a szőnyeg alá söpört problémákat. Eljött az idő, hogy közösen megoldják, ha nem szeretnének elszakadni egymástól vagy együtt élni, de külön utakon járni. Az őszinteség nagyon sokat segíthet, de a vádaskodás, a túlzott kritizálás csak tovább ronthatja a helyzetet.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Használja ki a szervező képességét és hívja meg a barátait egy jó programra. Ösztönözze őket, hogy hozzák magukkal új ismerőseiket is, mert így sok érdekes személlyel ismerkedhetnek meg. Nagy előnye, hogy bővül a baráti köre és szélesíti a látókörét is. Rengeteg érdekes történetet és sorsot ismerhet meg. Ha egyedülálló, ki tudja, hogy kivel ismerkedik meg.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A kommunikációnak, a beszélgetéseknek kedvező a mai nap, de ez ne jelentse azt, hogy azonnal faggatni kezdje a gyerekeit vagy a kedvesét. Mindennek megvan a maga ideje, és nem szabad semmit sem erőltetnie. Engedje, hogy a maguk módján nyíljanak meg és mondják el a saját problémáikat vagy a gondjaikat. Mielőtt nagyobb vita alakulna, inkább vonuljon vissza.

Bak (december 22.-január 20.)
Az egyedülálló Bakokat bemutathatják valakinek, aki az első látásra azonnal szimpatikusnak találnak. Bátran adjanak esélyt az ismerkedésnek, ne találjanak ki mindenféle kifogásokat, vagy ne fújjanak azonnal visszakozót. Ebből a találkozóból, még bármi kialakulhat, nagy szerelem esetleg tartós kapcsolat vagy csak egy rövid barátság. Az idő majd mindent megmutat.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Hiába vágyakozik távoli vagy egzotikus tájakra, erre most semmi esélye sincs. Az elképzelése gyakorlati megvalósításában, nem csak az anyagiak hiánya gátolja, hanem a munkája és a családi kötelezettségei is. Nem marad más választása, mint a bizakodás, hogy egy szép napon megvalósulnak az álmai. Addig is jól teszi, ha valamennyi pénzt félre tesz, amikor körülményei engedik.

Halak (február 20.-március 20.)
Habár a mai napon lazíthatna és pihenhetne, de a gondolatai a munkája körül forognak. A munkahelyi gondjaira nem talál megoldást, pedig egyre nehezebben viseli a feszült légkört. Szívesen keresne valami új és nyugodtabb állást, de a körülményei nem teszik lehetővé. De ha nincs lehetősége váltani, akkor fölösleges idegeskednie, élvezze inkább a szabadnapját.