Hírdetés

Kapcsolódó hírdetések:

Hírdetések

A Quaestor-vezér eltűnt a villájából

Teherautók érkeztek Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport vezérének a házához, valamit bepakoltak és elmentek – írja a Blikk. A lap munkatársának nem sikerült elérnie a milliárdost. Tarsoly ellen egyébként még nem indult eljárás, vagyonát sem zárolták.

 

Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport milliárdos vezére eltűnt a villájából – írja a Blikk, a lap ezt arra érti, hogy újságírója nem találta otthon Tarsolyt, családja sem volt otthon, telefonon sem tudták elérni, viszont egy szomszéd elmondása szerint napokkal korábban teherautók érkeztek a házhoz, amelybe pakoltak, mintha költözködnének.

A Blikk elment Tarsolyék budai zöldövezetben lévő házához, ahol senkit nem találtak, és bár idősebb autók álltak az udvaron, azok állítólag csak a szomszédoké. A szomszédoktól a Blikk munkatársai úgy értesültek, hogy az értékpapírcég csődjének bejelentése után napokig biztonsági emberek vigyáztak a házra, majd az egyik éjszaka három teherautó is érkezett. Azóta a családot sem látták, és a biztonságiak is eltűntek.

Tarsoly Csaba (jobbra) Győri ETO-elnökként Pintér Attilával

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Az inkább a Fideszhez közel álló Tarsoly Csaba egyébként nem gyanúsított a Quaestor-ügyben, ezt nehezményezi is az MSZP-s Gőgös Zoltán, aki a Népszavának azt mondta, támogatja, hogy a brókerbotrányban érintett cégek (a Quaestor mellett a Buda-Cash és a Hungária Értékpapír) tulajdonosainak vagyonát zárolják.