Hírdetés

Kapcsolódó hírdetések:

Hírdetések

Mosógépcsere program pályázat 2015/2016 - Nemsokára jöhet a mosógépcsere program

Mosógépcsere program 2015/2016 - Nemsokára jöhet a mosógépcsere pályázat

Az Otthon Melege Program óriási sikerére való tekintettel, újabb program kidolgozásán dolgoznak.A háztartási nagy gép csere program keretében most régi, elavult hűtőnket, fagyasztónkat cserélhetjük le, még most is és egyre kedvezőbb feltételekkel.A programban már rengetegen részt vettek, rengeteg ember jutott támogatáshoz, így az óriási népszerűségre való tekintettel újabb háztartási nagygépeket vesznek célba és újabb programot alkotnak meg azok cseréjére!

Az illetékes államtitkár elmondta, hogy eddig 15812 sikeres pályázatot adtak be.Azért választották első körben a hűtők és a fagysztók cseréjét, mert ezek a gépek azok, amik sosem pihennek egész évben működnek rendületlenül, ilyenformán ezen gépek fogyasztják a legtöbb energiát.Ezért ezeknek a cseréje elsődleges fontosságú, ezért kaptak prioritást.A rezsicsökkentéssel egytt már komoly megtakarítást jelenthet az előző évekhez képest.

Nade jöjjenek végre a konkrétumok! Hamarosan mosógépcsere program indulhat.Elkezdték megvizsgálni a lehetőségeket a program milőbbi elindítására.Részleteket egyelőre még nem árultak el a legújabb program alappilléreiről, de bízunk abban, hogy mielőbb kiírják a legújabb pályázatot és mosógépünk cseréjére is pályázhatunk!

Ez tulajdonképpen egy újabb rezsicsökkentésnek tekinthető, bár egy alternatív módja, hiszen ha lecseréljük régi elavult gépeinket, az újabbak jóval kevesebb energiát fognak fogyasztani.