Hírdetés

Tipszmikszültél ????

Hírdetések

Trend- Új style - Virágmintás nyári nadrágok

Virágmintás nyári nadrágok

Az idei nyarat elárasztja ez a minta

Szinte hihetetlen, hogy az apró, finom viragok idén nyáron is végig kísérnek bennünket.

Számtalan magazinban is találkozhattuk már ezekkel a rendhagyó darabokkal, sőt enyhe túlzással talán már azt is mondhatnánk, hogy a nemzetközi divatlapok telis tele vannak az új trend kedvenceivel. Kérdés persze, hogy itthon, a lényegesen konzervatívabb magyar közönség mennyire lesz vevő ezekre a hétköznapinak kevésbé nevezhető ruhadarabokra, mi azért mindenesetre összeválogattunk néhányat.

Saját korlátainkat túllépve azonban mi is igyekeztünk új megközelítésben bemutatni a népszerű trend mibenlétét. Éppen ezért most csak és kizárólag a mintás nadrágokra koncentráltunk. Hogy miért? Nos, egy mintás felsőt, blézert vagy éppen pulóvert sokkal könnyebb viselni, mint egy hasonló stílusú nadrágot. Ahhoz, hogy valaki a reggeli készülődés során egy ilyen nadrágot vegyen elő kell ugyanis bőven merészség, mondhatni csak a bevállalós lányok kiváltsága a színes-mintás nadrágok viselése.

Először is lássuk, hogy ezeket hogyan lehet viselni, aztán nézzünk meg néhány képet is inspiráció gyanánt!

Képtalálat a következőre: „Virágmintás nyári nadrág”

Amikor egy mintás nadrágot viselünk törekedjünk arra, hogy a többi ruhadarabunk nagyon egyszerű, már-már semleges legyen.

Arra mindenesetre figyeljünk, hogy hosszanti csíkos nadrághoz ne válasszunk keresztcsíkos felsőt, pöttyöset ne párosítsunk kockással és igyekezzünk az ízlésesség határain belül maradni.

 

Képtalálat a következőre: „Virágmintás nyári nadrág”

A színkombinációkkal is vigyázzunk!

Képtalálat a következőre: „Virágmintás nyári nadrág”

Sportos és romantikus stílusban egyaránt nagyon csajos tud lenni, ám érdemes figyelembe venni, hogy a színes minták optikailag vastagabbnak mutathatják a lábakat.

Képtalálat a következőre: „Virágmintás nyári nadrág”

Szinte mindegy, hogy nadrág, felső, short, vagy éppen szoknya, a lényeg, hogy azték legyen. Ám vigyázz, itt is fontos figyelni a “kevesebb néha több” elvre, hiszen nem lenne éppen ízléses tetőtől talpig mintába burkolózni.