Hírdetés

Kövess minket a Facebookon...

Hírdetések

Karácsonyi dekorációk - Karácsonyi díszek készítése

Képtalálat a következőre: „unnepi tippek karácsonyra”

Karácsonyi dekorációk

Karácsonyi díszek készítése

Képtalálat a következőre: „unnepi tippek karácsonyra”

A karácsony kétségtelenül az év legfontosabb ünnepe.

Karácsonyi dekoráció nélkül nem ünnep az ünnep, ezért nem árt jó előre megtervezni, mivel és hogyan díszítenénk otthonunkat.

A karácsonyi,Adventi időszakában előkerülnek a gyertyák és a mécsesek,a csillogó díszek,és persze erre az alkalomra tartotak kellékek

Képtalálat a következőre: „unnepi tippek karácsonyra”

Képtalálat a következőre: „unnepi tippek karácsonyra”

A karácsonyi dekoráció a lakás bármely pontján megjelenhet,ajtókon,ablakokon,,mennyezeti lámpákon,a dohányzó asztalokon,a székek háttámláján,bárhol a lakásban.

Asztaldíszek

Képtalálat a következőre: „unnepi tippek karácsonyra”Az asztali dekoráció a legfontosabbak között szerepel, hiszen karácsonykor az ünnepi asztal körül gyűlik össze a család, érdemes az asztaldíszítésre tehát jobban odafigyelni. Választhatunk természetes díszeket, gyertyákat és különböző tárgyakat a dekoráláshoz. Az adventi koszorúról se feledkezzünk meg!

Függő díszek

 

Hogy feldobjuk a díszítést, ne csak az asztalra, pultra, polcra tegyünk díszeket, hanem akasszuk is fel. Nagyon jól mutatnak az ablak előtt, asztal fölött vagy a tükörnél.

Fények

 

 Képtalálat a következőre: „unnepi tippek karácsonyra”

A fénydekorációval igazi ünnepi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba. Ezt megteheted égősorokkal, világító ünnepi dekorációval illetve gyertyákkal/mécsesekkel is.

 

Girland és szalag dekoráció

 

 Képtalálat a következőre: „unnepi tippek karácsonyra”

A korlátok legfőbb díszítőelemei a girlandok, melyek rendkívül jól mutatnak és nagyon hangulatosak. Tehetünk rá gyöngysort, szalagokat, egyéb díszeket és égősort is. Ha van kandallód, girlanddal és gyertyákkal is nagyon hangulatossá teheted a helységet.

Ételek

Vanília, fahéj, narancshéj, mák, dió, gyömbér, szegfűszeg, citrom, sáfrány, ánizs, csokoládé és fenyőillat. Reméljük ezeknek a szavaknak a hallatán, szinte mindenkinek a varázslatos, meghitt ünnep, a karácsony, a közös, hangulatos étkezések, akár az ínyenc ételek jutnak eszébe, nem pedig a gyomorrontás, a böjt és a diétázás

Egészséges táplálkozásba beépíthetők ugyanis a magyaros ételek, a mértékletes alkoholfogyasztás, hiszen nincs tiltott étel vagy élelmiszer, csak kerülendő mennyiségek. Erre az ünnepre úgy kellene gondolnunk, hogy az elfogyasztott, ínycsiklandó fűszerekkel készített ételek és édességek, - melyeket ajánlatos házilag elkészíteni - hatására szervezetünk feltöltődik, jótékonyan befolyásolja majd emésztőrendszerünket. Ehhez hozzátartozik az is, hogy ünnepek alkalmával sem felejtjük el a napi többszöri zöldség- és gyümölcsfogyasztást, megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztást, a friss levegőn lehetőleg napi rendszerességgel végzett testmozgást!