Hírdetés

Tipszmikszültél ????

Hírdetések

Luxusház 26 négyzetméteren fillérekből .....osszátok meg

Luxusház 26 négyzetméteren fillérekből .....osszátok meg

Luxus 26 négyzetméteren

-

Ez az apró, mindössze 26 négyzetméter alapterületű ház Oregonban épült. Boldog tulajdonosa, az ékszerdoboz-házak nagy kedvelője Chris Heininge.  Az új építészeti trend szerint, alapvető életterük nem kell, hogy 150 négyzetméterről induljon. Sőt, minél kisebb és minél komfortosabb, annál jobb. Persze az ehhez hasonló “zsugorkomfortnak” nem kell nélkülöznie a luxus és kényelem előnyeit.. Az oregoni férfi otthonos kis háza semmiben sincs elmaradva a stílus mestereinek számító Japánok házaitól.

Chris építkezés közbenChris építkezés közben
Persze a méret nem minden. Ugyanakkor elnézve a ház leleményes, stílusos és ötletes megoldásait, kijelenthetjük, hogy ha nem is mindenkor, de az ember életének egyes időszakaiban olcsóbb, kényelmesebb és könnyebb lehet, egy ilyen házban élni.
Egy ilyen apró ékszerdobozhoz, már 2 millió környékén hozzájuthatunk. Persze felszereltségétől függően a határ akár 8 millió is lehet. Azonban 8 milliós értékben már szinte teljesen önellátóvá tehetjük “szerény” kis hajlékunkat, nem beszélve arról a meglepő luxusról, ami elférhet a 26-40 négyzetméteren.

 

tiny3Letisztult belső terek

Osszátok meg ti is.....................