SZOLGÁLTATÓI FIGYELMEZTETÉS! AZ IDEI FŰTÉSSZEZONBAN BÁRMIKOR KIKAPCSOLHATJÁK A FŰTÉST AKKOR IS HA MINDEN SZÁMLÁT BEFIZETETT

SZOLGÁLTATÓI FIGYELMEZTETÉS! AZ IDEI FŰTÉSSZEZONBAN BÁRMIKOR KIKAPCSOLHATJÁK A FŰTÉST AKKOR IS HA MINDEN SZÁMLÁT BEFIZETETT  >>>

Gázzal fűtők figyelem! Akkor is elzárhatják a gázt, ha rendesen fizetsz >> FIGYELMEZTETÉS!

Figyelem – akkor is elzárhatják a gázt ha nem tartozol! – EZT TUDNOD KELL!

Abban az esetben is elzárhatják a gázt, akkor is, ha rendesen fizetsz: nagyon fontos, hogy te is tudj róla! Nem csupán tartozás miatt szüntethetik meg a szolgáltatást.

Ha jelentős késésben vagyunk a számla befizetésével, akkor egy idő után nem lepődünk meg ha a lakásunkban, házunkban a szolgáltató lekapcsolja a szolgáltatást, azonban ez nem az egyetlen eset, hogy lekapcsolhatja, vagyis szolgáltatás nélkül maradunk, ami a hideg időszakban elég kellemetlen meglepetés.

Mindenképpen érdemes tisztában lenni az alábbiakkal, mert ha nem teszünk eleget a kötelességeinknek, akkor lakásunkat, házunkat kikapcsolhatják a szolgáltatásból!

A kémények is komoly problémát jelenthetnek!

Müller Máté, a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. – Főkétüsz – szóvivője elmondta, hogy igen nagy probléma az Magyarországon, hogy a kéményen nagyon el vannak öregedve, négymillió kéményből legalább másfél milliót azonnal fel kellene újítania hatályos szabályok szerint.

Budapest kicsit kilóg az országból, itt jobb állapotban vannak a kémények, de sajnos még itt is a kémények nyolcvan százaléka ugyanannyi idős mint az ingatlan, felújítva nem lett.

Amit nagyon fontos tudni >>> Ki is zárhatják a szolgáltatásból az ingatlant!

Ha a Főkétüsz munkatársai az ellenőrzés során idegen bekötést vagy a korábbitól eltérő készüléket találnak, amire nincs kéményseprő-ipari engedély – ami évről évre előfordul -, akkor meg kell tiltaniuk a tüzelőberendezés használatát. Gázüzemű készülék esetében a gázszolgáltató ilyenkor ki is zárja a szolgáltatásból az ingatlant.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tíz − öt =