ÚJ VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS! – AKÁR 100%-OS TÁMOGATÁS LAKÁSRA, ALBÉRLETRE!

By | 2017-04-11

ÚJ VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS! – AKÁR 100%-OS TÁMOGATÁS LAKÁSRA, ALBÉRLETRE!

Sajnos Magyarország nagy problémája még most is a nagy mértékű elvándorlás, ez különösen a vidéket érinti, innen a legtöbb fiatal vagy elköltözik a fővárosba vagy külföldön próbál szerencsét.A lényeg ugyanaz, a vidék kiürül, eltűnnek a fiatalok csak az idősek maradnak.Most ezen a problémán segít a kormány egy vadonatúj támogatással, ami egy lakhatási támogatást jelent a vidéken élők számára.Az önkormányzatok kapják meg a pénzt első körben és ők fogják továbbjuttatni az embereknek.AZ Esély Otthon pályázat teljesen új kezdeményezés, még nem volt rá példa Magyarországon!

A pályázat már meg is jelent, a támogatási kérelmek benyújtására 2017. 03. 06. naptól 2019. 03. 06. napig van lehetőség. Abban segít a fiataloknak, hogy vidéken tudjanak maradni, ott tudjanak boldogulni családot tudjanak alapítani és egy megfelelő egzisztenciát tudjanak felépíteni!

A fő cél, hogy a helyi lehetőségekre épülő, (ön)foglalkoztatást célzó programok valósuljanak meg.

A programnál minden esetben a helyi igényeket, helyi sajátosságokat, helyi specialitásokat veszik majd figyelembe így nem egy teljesen egységes program lesz országosan, hanem mindenhol a helyi sajátosságoknak megfelelő, ami jelentősen hozzá tud járulni a támogatás sikeréhez!

A pályázó települési önkormányzatoknak vállalniuk kell, hogy hozzájárulnak a településükön élő, továbbá az oda letelepülni szándékozó fiatalok kedvezményes lakhatásának támogatásához is. A pályázat keretösszege tízmilliárd forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − 6 =