2015 Tavaszi divat nőknek ferfiaknak

Íme a 2015-ös tavaszi szezon legtrendibb árnyalatai nőknek és férfiaknak is egyaránt!

A 2015-os tavaszi trendszínek választéka igazán eklektikus lesz, de az élénk, merész és vidám színek lesznek a legmeghatározóbbak. A lágy és finom pasztellek sem tűnnek el, hisz a természetes árnyalatokat idéző darabok is hódítani fognak.

 Férfi divat 2015

A természet egyik furcsa törvénye, hogy a kék szín minden férfinak jól áll.

Az igazi trendi nagyvárosi stílus jegyében öltözz tetőtől talpig farmerbe, ami mindig tökéletes választás!

A megújult bomber

A klasszikus bomberdzsekik rajongóinak jó hírünk van: a népszerűsége töretlen és a 2015-ös tavaszi-nyári szezonban új variációkban hódít! A tervezők gondoskodtak róla, hogy ne váljon unalmassá, ezért újszerű anyagokkal és izgalmas mintákkal dobták fel. Ebben a szezonban csupán egyetlen szabály érvényesül, ha bomber dzsekiről van szó: semmi sem lehetetlen!

Forrás:fashiondays.hu

 

2015 Női Divat

Természetessen a női divat skála az nagyon nagy,de minden évben kicsit újul.

Oversize divat

Míg az elmúlt években a test vonalát követő, szűk nadrágok és felsők voltak divatosak, idén egyre inkább úgy tűnik, hogy az oversize fazonok veszik át az uralmat. Sok kollekcióban a bő ruhák kapták a főszerepet, mint ahogyan Stella McCartney tavaszi összeállításában is

A szoknyák és egyberuhák sem maradtak ki, a lefelé bővülő fazonok tökéletesen illeszkednek a lezser, mégis elegáns kollekcióba. A fekete itt is megjelenik, de ezek a ruhák inkább pasztellszínekben készültek, minta nélkül.

A tavaszi kollekció ruhái nincsenek túlbonyolítva, viszont nagyon mutatósak, mind a szabásvonalakat, mind a színeket és mintákat tekintve. Nagyjából az összes csajos finomságot felvonultatják, a csipkétől kezdve a virágokon át egészen a tollig. Főszerepet kapott az utóbbi időszak egyik legmeghatározóbb trendje, a kockás minta is.

Az apró virágmintát még pont elegendő mennyiségben helyezték el, nem lettek túl csicsásak a ruhák.

De ott van a fekete is,persze csak kombinálva de ott van az örök szin. modern elemek mellett a tollak miatt még a harmincas évek stílusa is halványan visszaköszön a ruhákról.

 

A „török” fazon is újra divatba jön, ami annyit jelent, hogy a nadrág alja gumírozott.

Be the first to comment on "2015 Tavaszi divat nőknek ferfiaknak"

Leave a comment