Hírközpont – hírek

„Celeb vagyok, ments ki innen!” -a csapat

Vége a találgatásoknak és a pletykáknak, végre kiderült, ki az a 20 magyar híresség, akit az RTL Klub száműz túlélő show-jába.

A Celeb vagyok, ments ki innen! hat év kihagyás után, október 6-án startol el, melyben 100 magyar munkatárs mellett, sok-sok dél-afrikai kolléga is részt vesz. Az RTL Klub legnagyobb idei vállalkozását pedig nemcsak esténként követhetik a nézők, hanem délutánonként az RTL II-n is szórakozhatnak a celebeken, amit Lilu konferál majd. A 20 híresség egyébként két turnusban váltja majd egymást és 6 hetet töltenek az extrém forgatási helyszínen.

Íme, az embert próbáló kalandra vállalkozó celebek teljes névsora:  Aurelio, Bea asszony, Szabó Zsófi, Fördős Zé, Krasznai Tünde, Gáspár Laci, Erdei Zsolt, Bódi Sylvi, Dudás Miklós,Novák Angéla.

 

 A celebek a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban élik majd mindennapjaikat. A műsorvezető által említett park Dél-Afrika egyik leggazdagabb élővilágú környezete, amelynek 19 ezer négyzetkilométeres területén mind az öt afrikai nagyvad – az oroszlán, a leopárd, az elefánt, a kafferbivaly és az orrszarvú – megtalálható. Közülük az elefántok is támadtak már emberre. De ez még nem minden. A parkban fokozott a maláriaveszély, különösen az esős évszakban, amely épp most kezdődik. 54-féle kígyófajta is él itt, köztük a fekete mamba, amelynek marása szinte minden esetben halálos. Mellette eltörpül a krokodilok és a különböző mérges pókok jelentette veszély

A celebek már beismutaták magukat:

Aurelio is hozta a formáját. Már az első állomásnál, a luxusszállodába való megérkezéskor tökpucérra vetkőzött. Helikopterezést nem láttunk (mert azonnal kikockázták), de Bódi Sylvi az első percben megismerkedhetett a fogalommal. Bea asszony pedig meg is jegyezte: „nehogy a propellered nélkül távozzál”.

Gáspár Bea is bemutatkozot,nagyhangú, sírós és éhes…, de sebaj, úgyis fogyókúrás céllal is vállalta el az utat, nem törődve családja ellenérzéseivel,szerintem ő lesz ő lesz az, aki hamarosan arra kéri a közönséget, hogy mentse meg a dzsungeltől, ugyanis már az első, kötélről vízbeereszkedős feladat is kikészítette. Volt sírás, óbégatás, jajveszékelés.

Exit mobile version