Hírközpont – hírek

Kétszer is ellopta egy tolvaj ugyanazt a Ferrarit

Igazán eltökélt autótolvajt fogtak nemrégiben Kaliforniában: a férfi ellopott egy Ferrari 458 Spidert, ám miután lebukott és a kocsit lefoglalták, a rendőrségi telephelyről újra ellopta azt.

 

A tolvaj, a 39 esztendős Eranie Hooks augusztusban akadt fenn a rostán Fontanában: közúti ellenőrzésre állították meg és a rendőrök rájöttek, hogy a férfi egy lopott Ferrari 458 Spiderrel furikázik. Akkor sikerült elmenekülnie a helyszínről és valamivel távolabb a kocsit is hátrahagyta: a járművet a rendőrség lefoglalta és elszállította a lefoglalt autókat tároló telephelyre.

Mint arról a népszerű autós blog, a Carscoops beszámolt, másnap reggelre a 458 Spidernek hűlt helyét találták a rendőrségi telephelyen, viszont öt nappal később, egy újabb közúti ellenőrzés során a kocsi ismét fennakadt és Hooks ült a volánja mögött…

A kétszer ellopott Ferrari 458 Spider

Fotó: Fontana Police

A férfit lekapcsolták és őrizetbe vették: a hatóság 5 millió dollárban állapította meg az óvadék összegét, így nagy valószínűség szerint egy darabig nem garázdálkodhat. Az elkövető helyi források szerint igazi rosszfiú: korábban már volt elítélve autólopásért és ittas vezetésért, ráadásul jelenleg máshol is folyik eljárás ellene több rendbeli autólopásért és az intázkedő rendőrökkel szemben tanúsított ellenállásért.

Exit mobile version