Mariah Carey és Nick Cannon hamarosan válni készülnek?

Már hivatalosan is megerősítették, hogy Mariah Carey és Nick Cannon hamarosan válni készülnek. Pontos információkat még nem közöltek szakításuk okairól, csupán a legkülönbözőbb pletykák terjengnek, mint például, hogy az énekesnő figyeltette a férjét, mert azt hitte, hogy megcsalja.

Alig egy hete robbant a hír, hogy Mariah Carey és férje, Nick Cannon elválik. Azóta mindenki az okokat találgatja, míg Cannon édesapja segít megfejteni a rejtélyt….

Mariah túl dagadt volt?

 

James Cannon a Facebook oldalán osztott meg furcsa posztokat: „Ha egy nő felszed 100 kilót, miközben a férje a vékony nőket szereti, akkor mit tegyen?” Ezzel igencsak megbántotta az énekesnőt, aki évek óta küzd súlyfeleslegével. „Ha a férj azt mondja, hogy ne hazudjon, a feleség azonban folyton hazudik, akkor mit tegyen a férfi?” – folytatta Nick 

Azonban a talán legsokkolóbb posztja egy állítólagos terhességgel kapcsolatos: „Ha a férj azt mondja a feleségének, hogy ne legyen abortusza, és mégis elveteti a gyereket, akkor mit tegyen a férj?”

 

James Cannon nem sokkal később törölte a posztjait és azt állítja, hogy semmi közük fia válásához, csupán keresztény könyvéből valóak, amelyet három évvel ezelőtt írt.

 

Napról napra furcsább dolgok látnak napvilágot az egykori álompárról…

Remélem csak pletyka és nem fognak válni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük