Michael Schumacher felesége, Corinna újra mosolyog

Vége a sok szomoruságnak!!! 

Nyolc hónappal férje síbalesete után végre mosolyog Corinna Schumacher (45).

A Forma–1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher (45) a felesége egyre többet mutatkozik a nyilvánosság előtt és jókedvéből arra következtetnek, jobban van a férje. A volt autóversenyző december 29-én síelés közben nagyot bukott, élet-halál között lebegett, két koponyaműtéten átesett, hetekig kómában volt. Állapotáról nem sokat tudni, a család júniusban adott ki közleményt, hogy a sztár felébredt a kómából és Lausanne-ban egy rehabilitációs intézetben kezelik.

 – Közösen sikerült túljutni a legnehezebb hónapokon – írta hetekkel ezelőtt Corinna Schumacher. – Olyan időszak kezdődött el, amely várhatóan nagyon hosszú lesz. Bízunk benne, hogy ebben a küzdelemben is Michael mellett álltok, ahogy tettétek ezt hosszú éveken keresztül!

Corinna, aki minden nap ingázott otthonuk és a franciaországi kórház között, naponta több órát tölt férje betegágya mellett, de most már munkát vállalt. A lovas-vb egyik „arcának” kérték fel. Schumi feleségének a lovaglás a hobbija, így nem csoda, hogy igent mondott a felkérésére, persze ehhez kellett az is, hogy az autóversenyző jobban legyen, különben aligha mozdulna el mellőle. Mosolyogva figyelte a versenyzőket, beszélgetett a résztvevőkkel, látszott, hogy valóban megkönnyebbült, remélhetőleg azért, mert férje tényleg jobban van.

Forrás:Blikk.hu