NuSkin -Átverés vagy tényleg kihúz a szegénységből?!?!

Felmerülhet benned, hogy mi a búbánatért kellene neked elolvasnod ezt a cikket. Nagy valószínűség szerint érdekel az, hogy mit nyújthat neked a NuSkin.

 

Nu skin – cégtörténet

 

Maga cég egy tipikusan tradicionális cég. Régi motoros, ha lehet ezzel a szóval élni. A céget Blake Roney , Sandie Tillotson és Steve Lund alapította 1984-ben. A kezdetektől fogva remek termékekkel áltak elő, de többnyire az Ázsia piacon. A cég mind a mai napig dinamikus az Ázsiai régióban. A cég 53 piacon van jelen és bejegyzett tagja a New York-i értéktőzsdének NUS név alatt.

 

Forrás: nuskin.com

 

Nu skin – termékek

Alapvetően kozmetikai,öregedésgátló és táplálékkiegészítő termékekről beszélhetünk amelyeket ARD program keretében (automatikus kiszállítás) folyamatosan kiszállításra kerülnek a vevőknek.

 

A legfontosabb termékeke az AgeLOC technológiához kapcsolódnak,melyek elsősorban kozmetikai és öregedésgátló termékekben voltak megtalálhatóak, de a következő években táplálékkiegészítő termékekben is megtalálhatóak lesznek.

A táplálékkiegészítőkért a cég Pharmanex része felel. A sikertermékek közöl megemlíthető a LifePak a Marine Omega illetve Tegreen 30.

Forrás: anti-oxidant-scanner.com

A termékpaletta igen széles és hatékony, habár az árfekvése igen magas (bővebb információt itt találsz a kiskereskedelmi árlistából)

 

Nu skin – jutalékok

Ha partnernek szegődsz a Nuskin céghez akkor a termékeket nagykeráron fogod megvenni. Ez azért fontos, mert ha tovább értékesíted akkor kiskereskedelmi árás beültetésével extra pénzre tehetsz szert.  Miért fontos ez?

Azért, mert minden terméknek meghatározott pontértéke van. ha te személyesen veszel egy terméket, akkor annak a pontértéke lesz a PSV.  1 PSV nagyjából 1 eurónak felel meg.

Ha valaki általad vesz termékeket legyen az üzletépítő vagy csak termékefelhasználó az lesz a csoportforgalmi pontérték GSV.

Ahhoz hogy jutalékra legyél jogosult egy kvalifikációs folyamton kell végigmenned. Annka az a lényege, hogy hónapról hónapra magasabb pontértéket kell generálnod.

Az első hónap az LOI hónap:

 itt neked 100 PSV értékben kell terméekekt venned és agyon fontos hogy abból min. 50 PSV az ADR rndszerben kell hogylebonyolódjon. Emellé még 1000 GSV pontos forglamaznod.

2. hónap (Q1):

Itt ugyanúgy 100 PSV amiből 50 az ADR programban valósul meg. Ebben a hónapban már 1500 GSV értékű terméket kell forgalmaznod.

3.hónap (Q2):

Szintúgy 100 PSV/50 az ADR programból és 2000 GSV pontértékű termékeforgalmazás.

Ha ez mind megvan akkor lettél executive igazgató. Jogosult lehetsz még az Executive bónuszra is ami az össz GSV-d után számolódik ki.

Innetől kötelező lesz az 50 PSV ADR pontérték a 100 személyes forgalom(ami  a te nevedhez közhető) és a 2000 GSV havonta. Ez a szintentartási követelmény a legmagasabb szintekig bezárólag.

A Q2 hónap végén az össz forgalom euróban kifejezve kb. 4500 euró (kb. 1,3 millió forint) ha 1 pont ér 1 eurót.

Ezt lehet persze gyorsítani, ha szponzorálsz embereket vagy sok vásárlót szerzel.

Azon emberek akik már megcsinálták a kvalifikációs időszakot és segítették nekik akkor ők úgynevezett leváló( breakaway) executive-ok lesznek. Az ő forgalmuk nem számít bele majd a sajátodéba, csak bónuszt fogsz majd kapni utánuk.

A cég 6 generációig fizet ki. Ez úgy is hívják, hogy mélység . Ez a szponzorlátjaid szponzorlátjaira utal. Nyílván minél több ember generál forgalmat annál nagyobb a GSV. Az úgynevezett frontra tehát a személyesen szonzoráltak részbe végtelen mennyiségben helyezhetsz el embereket.

Természetesen vannak még egyéb bónuszok pl. vezetői bónuszok amik az elért rangok után fizetnek (Gold,Lapis,Ruby,Emerald,Diamond,Blue Diamond).

Lehet utazgatni is a Ruby szint után 🙂 A cég kontójára.

 

Nu skin – hogyan veheted ki a pénzt a gépből?

Minden országban más és más a jutalékkifizetés feltételei. Én itt  Magyarországon érvényben lévő szabályzatból kiragadott részt közlöm.

Magyarország:
Ahhoz, hogy jutalékot kaphasson, az Üzletépítőnek a magyar törvény értelmében egyéni vállalkozóként vagy gazdasági társaságként kell regisztráltatnia magát. A Társaság részére meg kell adni az adóazonosítószámot, az egyéni vállalkozói engedély számát, vagy a cégjegyzékszámot.

 

Magyarán ki kell váltanod a vállalkozói igazolványt. Hogy ez most jó-e vagy rossz azt döntsd el te.

 

NU-SKIN átverés vagy a marketing a siker kulcsa?

Amikor beléptél direkt rákérdeztél, ugye itt nem kell semmit eladni. Nem csak írd már alá. Na, ez viszont NU-SKIN átverés. Behozol négy embert, többet nem is kell. Gazdag leszel.

Ha ezt elhitted, akkor saját magad verted át. Ez nem NU-SKIN átverés. Hisz a termékgyártó cégek termékeit el kell adni. A NU-SKIN-ét is. Ebből lehet jutalékot fizetni.

Venni, azt szeret mindenki, de eladni kevesen. Te meg kifejezetten utálod. Adjon el az ügynök. Hát itt a baj. Akkor még sem vetted meg a víziót és bejött a “NU-SKIN átverés”.

Ezzel az írásommal szeretném felébreszteni a kíváncsiságodat. Másképpen is lehet ezt csinálni. Egy kis szemlélte váltással, más eszközökkel, modern technikával akár azon 5% közé tartozhatsz, akik a hálózatépítésben jól keresnek, hogy azt ne érezd a NU-SKIN átverés