A FRIZURA

Egy jó FRIZURA 10év mínuszt jelent!!!

Manapság egy tökéletes frizura megfiatalít,megszépít,nős minden nő álma hogy gyors és könnyú othonni frizurákat tudjon kreálni magának.

Minden nő tudja – egy bizonyos kor után pedig állandó mániájává válik – hogy a frizura, mennyit öregíthet, vagy éppen fiatalíthat. Íme néhány ötlet, mit kerülj vagy éppen válassz rövid, középhosszú és hosszú hajra.

Öregebb: A legtöbb hosszú hajú nő tudja – mégis néha túllő a célon – hogy a hajfonat kislányossá varázsol, de csak akkor, ha nem túl szoros. Ez esetben ugyanis inkább szigorú tanárnénis stílust, mint bájosat varázsolhatunk magunknak.

Fiatalabb: Lazán hullámosra szárítva, majd a nyakszirttől befonva a haj nemcsak, hogy kislányos, hanem már lolitás.

Tipp:mivel növelhetek meg a hajkoronádad – Wella Pro Series hajtömegnövelő sampon

regebb: Mint már fentebb említettük, szép a göndör haj, de a „megcsinált” az nem minden esetben. Marion Cotillard frizurája például kifejezetten uszkárszerű…

Fiatalabb: Fényes, puha hullámok – ez már igen! Használj mindenképpen olyan terméket, amitől nem nehezül el a hajad, de mégis dúsabbnak hat, és hát az örök kedvencünkről, az óriás hajcsavarókról se feledkezz meg!

Tipp: Pantene Pro-V új Aqua Light könnyed tápláló kétkomponensű ápoló spray az erős hajért

Képtalálat a következőre: „tipp pantene pro v új aqua light shampoo”

Az ausztrál színésznőt,Nicole Kidmant sajnos nem áldotta meg a természet dús és fénylő hajkoronával, de azért a hosszú haj iránti rajongása miatt igenis tiszteljük.

Azért az ő fodrászai se mindig vannak a csúcson, például ezzel a próbálkozással nagyon mellé lőttek: élettelen hajtömeget készítettek számára, és valahogy az egész erőtlenül fiatalosnak akar tűnni.

 

Fiatalabb: Igen is bárkinek lehet varázslatosan szép, hosszú és dús haja. A jó vágás, szárítás elengedhetetlen, de a hajfelvarrásnál kevesebb természetesebb megoldás létezik.

Salma Hayek kontya első pillantáskor kifejezetten csinosnak tűnhet, de ha jobban megnézed – főként a mellette lévő képpel együtt – valójában az összhatás nagymamás lett.

Fiatalabbnak tűnik ha számára sokkal előnyösebb a középen eltűzött haj, hátul lófarokba kötve.

A lényeg az ápoltságon van.

A Garnier Natural sampon és balzsam az elismerten puhaságot és fényt adó Aloe Vera hatását egyesíti egy puha és könnyed textúrában, amely nem nehezíti el a hajat

 

 

Vélemény, hozzászólás?