Szépség Trend Mindenkinek.Szépség korhatárok nélkül !

Szépség Trend Mindenkinek.

Szépség korhatárok nélkül !

Itt az ideje felpezsdíteni magad.A vérvörös,érzéki rúzsok,a fémes szemhéjfestékek,a alapozás és az őrületes hajfonatok szezonja startol el.

Csak Fond és tekerd!

Úgy tűnik, a hajfonás soha nem megy ki a divatból.

 

A fonott hajzuhatagot leggyakrabban a romantikus, ártatlan és kislányos jelzőkkel illetik. Megjegyzem, tévesen. Merthogy a kétoldali copfocskákon túl léteznek nagyon is dögös hajtekervény kreációk, amiket viselni és nézni egyaránt öröm. Elkészítésük viszont kreativitást és fejlett kézügyességet igényel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Red Red Lips

Abszolút favorit az élénk piros rúzs.

Elmosódottan,vagy éles kontúrral, a lényeg,hogy tüzesen izzó árnyalattal vonzza magára a tekinteteket,lehet az tárgyaláson vagy buliban egyaránt.

Ha telt a szánk,akkor jöhet a matt verzió,de ha picit duzzadtabbá szeretnénk varázsolni az ajkunkat akkor válasszunk szájfényt.

A világos bőrtónusúaknak érdemes meleg árnyalatokat választani,míg a lebarnult vagy kreol bőrön nagyon is jol mutat egy élénk,koráll piros rúzs.

A Szempilla hatás!

A gigantikus pillák,a trendi.

Hatalmas (mű)szempillákból nincs hiány,De mégis a sajátunkkal sokkal eredetibb.Bánjunk jól a szempilla spiralunkkal (dúsitók,éjfeketék előnyben!),sőt fessük át többször az alsó pilla sort is.

A tényleges drámai hatásért jöhet némi sötét szemhéjfesték is.

 

Arc  Fény és arnyék!

A gondos alapozás nagymestereink lenni sosem volt tabu.A divatrervezők egyik nagy kedvence idén  a kifutókon a természetes női ünneplő trend.

A lényeg hogy a sminkünk szinte természetese és üde legyen,úgy hogy közben friss benyomást is  keltünk vele.

 

Vélemény, hozzászólás?