Hírközpont – hírek

Tavaszi és nyári divat trend 2015

Minden alkalomra, minden színben, változatos mintákkal megmutatjuk, milyen lesz a divat trend 2015-ben.

Military stílus és hozzá az olíva zöld szín, Marsala, ami bordó árnyalataiban vadítóan szexi, szűk és buggyos nadrágok, széles övek, nagy zsebek. Vidám napsütésben pompázó árnyaltok napfelkeltétől egészen napnyugtáig.

Egzotikus mintákban sem lesz hiány divat terén, hiszen hatalmas virágokkal mintázott modellek közül választhatunk élénk vagy pasztell színekben.

Sokak kedvence a csipke díszítés, ami megjelenik szinte teljesen áttetsző anyagokon szoknyákon, nadrágokon és felsőkön is. Jönnek a csipkével kombinált szoknyák, melyek két rétegből állnak, és az alsó rész teljesen átlátszik, megmutatva így lábainkat. Jól illenek majd ezekhez a csipkés szoknyákhoz az egyszínű felsők a szoknya színével megegyező színben.

Farmer és farmer hatású anyagok, melyek a kék minden árnyalatában divatosak lesznek tavasszal és nyáron is. A farmerek bő szárral, esetleg buggyosan, bokánál felhajtva vagy bokáig érő szabással állnak a trend középpontjában. Meleg nyári szezonban viselhetjük atléta szabású trikóval, amit felgyűrhetünk mell alá, vagy elegáns változatban a hétköznapokon fodros, félvállas blúzzal.

Exit mobile version