TREND 2014 Őszi – Téli DIVAT

És megint itt az ősz,az idei őszi -téli trendekben déjá vu-k és meglepetések is vannak.most megmutatjuk a legnagyobbak diktálta legfontosabb irányok.

Még mindig erősen jelen van a maszkulin vonal, de a legnőiesebb sziluettekkel is találkozhatunk. A sportos steppelés újra hódít, ugyanakkor a ragyogó, köves díszítések még tartják magukat. Szigorú, geometrikus mintákkal szemben, a bájos, tavaszias virágmotívumok sötétebb tónusú változatait is választhatjuk. Lássuk melyek azok a trendek, amelyek biztosan visszaköszönnek majd a hazai üzletek polcain!

Idén télen nem félünk a színektől,sőt erőt veszünk a belőle áradó szuperenergiára:színtiszta vörösek,vidám pink,sárga,persze a narancs na meg a zöld……

A 60-as évek is inspirálnak a 2014/2015 divat palettáján,mint peldául:szupenőies ruhák,fényes brokátok,kecses A vonalak,brokátok,és sok sok retro tér vissza.

Pántos cipők 2014/2015

Újra reneszánszukat élik a pántos cipők:kerek és hegyes orrú változatban is elbűvölőek.Lehet az lapos vagy magas sarrkú fazonban,akár anyagokból a lényeg hogy viseld bátran.

Kabátok

Úgy tűnik, a csinos ballonkabát sosem megy ki a divatból: idén is így van ez

Szövet kabátok is idei kedvenc.

Vélemény, hozzászólás?