Vörös Tamara ékszerkészítő – szép, hasznos, egyedi

Vörös Tamara különleges képessége van,egyedi ékszereket gyárt,és nem sajnálja a rá pazarolt idejét.

„Az ötletek egy része saját, néhányra viszont az internetet böngészve bukkantam rá. Sohasem tanultam varrni, sem pedig semmilyen, varrással kapcsolatos dolgot, egyszerűen csak minden jött magától. Egyébként folyamatosan fejlesztem magamat, hiszen azt szeretném, ha időről időre egyre jobb ékszereket adhatnék ki a kezeim közül.”

 

Vörös Tamara pont ilyen: főállásban egy kreatív ügynökségnél dolgozik, szabadidejében pedig a legnagyobb szenvedélyének, az ékszerkészítésnek hódol. Lássuk, mit mesélnek róla a tárgyai, és mit mond ő magáról!

 

„Otthoni ruhadarabokkal, maradék anyagokkal kezdtem el kísérletezni. Időnként csinálok egy ruhatárfrissítést, kiselejtezem a feleslegessé vált darabokat, némelyikükből pedig ékszert készítek.”

 

„Gyermekkorom óta érdekeltek a kreatív dolgok, a rajzolás és a festés végigkísérte az egész életemet. Ennek tükrében talán nem is meglepő, hogy egy kreatív ügynökségnél helyezkedtem el, ahol – csakúgy, mint az ékszerek tekintetében – bátran elengedhetem a fantáziámat.”

 

„A vállalkozásom – már ha mondhatom így – jelenleg az »ajándékozós« fázisban van, a családtagjaimat, a barátaimat és az ismerőseimet szoktam meglepni egy-egy egyedi darabbal.”

 

Vörös Tamara azt nyilatozta:
„Világéletemben nagyon szerettem a mutatós ékszereket, azt viszont már kevésbé, ha egy hasonló, vagy akár egy pont ugyanolyan darab »szembejött« velem az utcán. Körülbelül fél évvel ezelőtt elhatároztam, hogy ahelyett, hogy több ezer forintot adnék ki a boltban egy ékszerért, inkább megpróbálok én magam készíteni egyet.”

 

Az anyukája volt az első aki kiprobálhata az első elkészített ékszert.

 

Be the first to comment on "Vörös Tamara ékszerkészítő – szép, hasznos, egyedi"

Leave a comment