Őszi-téli frizura divat 2014/2015

Lassan beköszönt a tél,a hideg reggelek amikor nem csak a testünket kell öltöztetni hanem a hajunkat is óvni kell a hideg ellen.

De még a sapka alatt is jól kell kinéznie a hajunk,hiszen a jól ápolt haj az ékszerünk.

Idén 2015 divat lesz a rövid haj, légy te is vagány és vállalj be valami újat, valami mást,  valami színeset, valami rövidet!

Az őszi-téli haj divat lehetőséget ad arra, hogy szuper divatos, mégis egyedi és nőies legyél akár rövid hajjal is

Számos előnye is van a rövid hajnak, mint például a gyors száradás, kevesebb készülődés, könnyű formázás, és a hosszú hajhoz hasonlóan számtalan variáció a viselésre.

szines

A klasszikus barna és sötétebb árnyalatok is megjelennek a lényeg, hogy egyenes legyen a frizura. A vékony szálú hajat is dúsítja ez a fazon

LOreal-Long-Blonde-straight-hairstyles-1

 

Oldalra fésült hosszú frufrus, modern fazon. A 20-as és 30-as évek divatfrizuráját a bubit is újra gondolták a modern nő elvárásait figyelembe véve. Ez a frizura könnyen formázható és variálható.

A hosszú haj örök divat marad

Sok nő ragaszkodik hosszú tincseihez, ami nem is baj, hiszen a hosszú haj sohasem megy be a divatból és megfelelő ápolás mellett ékszerként díszít

  A klasszikus barna árnyalat egy kis bronzzal fűszerezve a trend egyszerű és nőies vonalát adja. Természetes nőiesség, ami korántsem unalmas, mégis megbízhatóságot sugall.

A vörös és a vöröses árnyalatok térnyerése lehetővé teszi, hogy meleg barna árnyalatot válasszunk és a jó hír, hogy mellé fogni sem lehet vele, hiszen szinte minden bőr és -szemszínhez szuperül áll.

A Tűzes barna hajszín, olyan kombináció, mely szenvedélyt mégis kifinomultságot sugároz.

 

A jó hír, hogy hajadat  akár rövidebb, akár hosszabb sokféleképpen hordhatod majd úgy, hogy divatos is legyen.

 

Vélemény, hozzászólás?