Hírközpont – hírek

Teherautó hitel növekedési hitel felvétellel: MOST FIX 2,5% KAMAT FORINT ALAPON

Tehergépjármű hitelek : A gazdaságos megoldások növelhetik vállalkozását – válasszon a kereskedések haszongépjárművei közül, melyeket most rendkívül kedvező kondíciók mellett vásárolhat meg.

Vásároljon haszongérpjáműveket a Magyar Nemzeti Bank által indított Növekedési Hitelprogram igénybevétel 2,5% fix kamatozású forint alapú finanszírozással!

A finanszírozás most valóban okos megoldás!

• Rendkívül kedvező költségek mellett racionális döntés a vállalkozás számára
• Fix kamatozású a teljes futamidő alatt, így a kamatköltségek előre pontosan kiszámíthatók
• Forint alapú finanszírozás

Kiknek ajánljuk?

Azon belföldi székhelyű kis-, közép- és mikro vállalatok (KKV) számára, valamint egyéni vállalkozóknak és őstermelőknek, akik gazdaságos megoldások mellett kívánják fejleszteni és növelni vállalkozásukat.

Az NHP program ügyfelekkel szemben támasztott előírásai:

 

Finanszírozható eszközök

 

 

Finanszírozási feltételek

 

A fenti tájékoztatás nem teljeskörű, és a felsorolt feltételek nem minősülnek a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek.

A részletekért forduljon bizalommal a programban részt vevő márkakereskedésekhez.

További részletek a Növekedési Hitelprogramról:
http://www.mnb.hu/Monetaris_politika/novekedesi_hitelprogram

*A jelenlegi finanszírozási ajánlat a Növekedési Hitel Program keretében kis- és középvállalkozások számára elérhető forint alapú, fix kamatozású, zárt végű pénzügyi lízing ajánlat. Az ajánlat Bipper, Partner, Expert, Boxer haszongépjárművekre és a személyszállítási szolgáltatást főtevékenységként nyújtó ügyfelek esetében személygépjárművekre vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A finanszírozási ajánlat legfeljebb 60 hónapos futamidő mellett, 20% kezdőrészlettől érhető el. Minimális finanszírozott összeg: 3 000 000 Ft. A finanszírozás teljes futamideje alatt casco biztosítás fenntartása szükséges. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, a hirdetésben foglalt kondíciók változhatnak. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Exit mobile version