INGYEN HÁZ >>> RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

INGYEN HÁZ >>> RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

Hihetetlen, hogy vannak ilyen jó szándékú emberek! De ez tényleg igaz!

Aki úgy érzi, hogy ez segítene, nekik a jobb életvitel megteremtésében az írjon egy levelet és lehet, hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott.
…. 3 szobával, wc-vel, fürdőszobával, nagy kerttel, bútorozottan, központi fűtéssel BÉRLETI DÍJ NÉLKÜL! Ez most nem egy álom, hanem valóság lesz július-augusztustól annak többgyermekes rászoruló családnak, akik nem riadnak vissza a költözéstől, elegük van a létbizonytalanságból, hajlandók maguknak állatokat tartani és a hatalmas kertet megművelni.

Tudják hol van 3466 Tiszadorogma? Nem? Mi sem tudtuk, de ez a csendes kis kedves falu fontos állomás lesz egy családnak kitörni a nyomorból. Óvoda a faluban, iskola a szomszéd faluban található, iskolabusz viszi a gyerekeket. Munkalehetőség a 37 km-re fekvő Tiszaújvárosban található. A JABIL-ba járnak az egész megyéből dolgozni. A faluból az ott dolgozok, szervezetten, autókkal indulnak.

A családnak CSAK REZSIT KELL FIZETNIE és addig maradhatnak, ameddig akarnak. Lehetőségük van később a házat is megvenni, ha maradni szeretnének és van tisztességes jövedelmük. Rengeteg fa az udvarban, hatalmas fenyők, díszfák, gyümölcsfák, disznóól, tyúkól, minden adott egy önellátó, szorgos családnak. A jószívű tulajdonosok még előnevelt csirkét is hajlandóak az új családnak ajándékozni, ha elfogadják.

Osszátok minél többen, mert biztosan rengeteg rászoruló család van az országban, és ha ismertek olyat, akinek még internet sem áll a rendelkezésére kérlek, segítsetek nekik és írjátok meg ti a levelet.

23 thoughts on “INGYEN HÁZ >>> RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

 • 2017-06-28 at 07:17
  Permalink

  jojőne nekünk is ez a ház mivel nekem is van 3 kis kr gyermekem egy kis házban lakunk hol nem is a miénk lakok vagyunk itt is sajnos nem tudom igényben veni ezt a csk ot sem mert nincsen munka hejőnk sem kőzőn jük a segicségüket ha milenék a ház tulajdonosuk meg tizstelőlene

  • 2017-06-28 at 07:21
   Permalink

   jojőne nekünk is ez a ház mivel nekem is van 3 kis kr gyermekem egy kis házban lakunk hol nem is a miénk lakok vagyunk itt is sajnos nem tudom igényben veni ezt a csk ot sem mert nincsen munka hejőnk sem kőzőn jük a segicségüket ha milenék a ház tulajdonosuk meg tizstelőlene

 • 2017-06-28 at 18:39
  Permalink

  Nekünk nagy szükségünk lenne rá. Kérem ha tud segitsen. Itt ahol most lakunk víz sincs. Apámnak nemrég amputálták a lábát a ház is nagyon kicsi fürdőszoba sincs.

 • 2017-06-28 at 22:17
  Permalink

  Jóestét kívànok nagyon szegény körülmények között élünk 9fős csalàd vagyunk a pàrom és az vejem az önkormànyzatnâl dolgoznak én anyasàgin vagyok négy gyerekel a lànyomnak van egy 18hónapos kislànya volt egy két szobàs paraszt kishàzunk fürdőszoba nélkül nem jo àllapotba volt azt a gyàmhivatal lakhatatlanà nyilvànitota most jelenleg albérletbe vagyunk nekem négy gyerekem van 2középiskolàs fiú és két óvodàs kislàny jelenleg villany nincs a lakàsba mert az előző lakok nem fizeték az àrramot feltöltös villanyórât tudnànk beszereltetni de azis 100ezer forintba kerülne mivel a férjemnek nincs àllandó munkahelye igy se a szocpol se a csok nem jöhet szàmitàsba a bankok meg nemis àllnak vellünk szóba mi mindent megpróbàlunk és megteszünk azért hogy a gyerekeket ne vegyék el tölünk.segitségüket előre is köszőnjünk .tovàbbi szép estét.

 • 2017-06-29 at 13:54
  Permalink

  Jónapot!!!Nagyonnagy lehetöség lenne ez a számunkra mi négy gyermekes család vagyunk ,a párom is és én is nem riadunk vissza a munkátol igaz most még gyesen vagyok itthol.Akárhogyis akarnánk nem tudjuk kihasználni a csokot a itt jelenleg elég zsufoltan élünk és jo volna ha a gyerekeknek is lenne már külön szobájuk,minketa költözés se tart vissza.Nagyon nagyon öül énk ha ránk esne a választás a családnak., 🙂

 • 2017-06-29 at 20:20
  Permalink

  szia egy fiatal pàrosok vagyunk van egy kis lànyuk és ez a hàz nagyon sokat jelentene nekünk előre haladàs bann mivel anyai gondok mijat nem tugyuk meg valósítani ez téleg nagyon sokat jelentene nekünk leg fő kép a kicsi mijat enyi ha éleg a ràszorultnak akarnak segíteni i akkor téleg hejese fognak dönteni előre is koszonom ?

 • 2017-06-29 at 20:51
  Permalink

  Jonapot engem èrdekelne a lakás tisztesèges álam polgár vagyok 6 gyerekel éldegélūnk egy faluban kis csaladi házban de ez a haz tul kicsi nekūnk . Szivesen költöznénk ebbe a csodálatos tágas házacskába.

 • 2017-06-29 at 20:53
  Permalink

  Az nagyon jolene ugyanis nagy csalàddql vagyunk règóta keressük a megfelelőt a gyermekeknek huh jolenne enèo nagyob öröm meghogy letudnànk hajtani a fejünket gond nèlkül tènyleg jolenne

 • 2017-07-01 at 22:27
  Permalink

  Érdekelne a lehetőség, mivel három gyermekkel olyan albérletben élünk ahol veszélyes a fürdőszoba, ( a menyezet bármikor leszakadhat) a hütögép ráz, a fütés nehezen megoldható. Viz nincs, dohos a lakás. A nagyobb gyermek születése óta aszmás. Mi nagyon szivesen vennénk egy ilyen lehetőséget. Válaszát várjuk. Tisztelettel Derzsi Miklós

 • 2017-07-05 at 08:22
  Permalink

  Tisztelt hirdető!6 kiskorú gyereket nevelünk én gyes mellett próbálok dolgozni a férjem is dolgozik,de sajnos szívbeteg asztmás,és van mellette pár dolog ami egészségügyi problémát okoz.Jelenleg bérleti díjjat fizetünk azért hogy lakjunk.A lakás penészes amit nem tudunk eltüntetni sajnos 1 szobát használunk.Én falun nőttem fel,nem idegen tőlem.A fűtésünk sincs megoldva nem tudom mi lesz velünk télen.Kérem fogadják el jelentkezésünket.

 • 2017-07-05 at 20:00
  Permalink

  Jónapot kivànok. Én egyedül áló anyuka vagyok egy gyermeket nevelek én is szeretnék egy othont ami a enyimé lehetne .igaz nekem nics nagy család de sajnos el váltam és mindent ot kellett hagyak mivel a volt férjem anyukájáé volt a lakás. És mivel elég idősen kell ujj életet kezdenem igy egy kicsit nehéznek tünik dolgozom és reménykedem hogy egyszer nekem is lesz othonom jelenleg albérletben lakom szoba konyha szeretűnk itt lakni csak sokba kerül és sajnos nem tudom meddig birom erővel.De most legalább nyugodtan fekszünk le és kelünk fől.Azért jó látni , hogy vannak kedves emberek akikk ekora ajàndékot tudnak adni egy egész csalàdnak az életét megváltoztassa.

 • 2017-07-05 at 22:07
  Permalink

  Jó estét!
  Nekünk is nagyon nagy segitség lenne mert amibe lakunk ma holnap összedöl sajnos ? kevés a jövedelmünk is,párom sajnos vesebeteg igy nem tudd dolgozni!nagyin nehezen élünj ? nagyon nagy segitség lenne nekünk!!!

 • 2017-08-11 at 21:39
  Permalink

  Üdvözlöm!Azzal kezdeném 4 gyönyörű gyermekem van !Sajnos annyit költözködttünk már ami nem egézsséges! Könnyeb egy biztos életet kialakítani ha ugyan azon a helyen,illetve lakasba élnénk!Fontos és nagyon szeretném ha számunkra is a biztonság kialakulhatna az érzet hogy otthon vagyunk.Köszönöm!Krisztina

 • 2017-08-12 at 09:17
  Permalink

  Tisztelt Tulajdonos!
  Szeretnék érdeklődni a ház iránt.3gyermekünk van a 4-dik úton,jelenleg falun lakuk azért költöztünk le városból ,hogy gazdálkodjuk nagyon szeretjük a gyerekek is csak sajnos albérlet , szeretnék gyermekeinknek saját otthont teremteni kérem írjon.Köszönettel

 • 2017-08-12 at 12:20
  Permalink

  Üdvözlöm! Nagyon megköszönnénk ha megkaphatnánk mert nyolc gyermekünk van és azon felül négy unokát mi nevelünk albérletben lakunk nagyon szegény körülmények között de szeretetben .Szeretnénk biztosabb körülményeket adni a gyerekeknek minden munkát elvállalunk nem félünk a munkátol .Ha megkapnánk a házat egy biztosabb jövöt tudnánk a gyerekeknek adni.

 • 2017-08-23 at 11:58
  Permalink

  JÓ NAPOT,ÉRDEKELNE A HÁZ,HA VALOBAN IGAZ,MANAPSÁG ROSSZAK AZ EMBEREK.VAN EGY BETEG KISFIAM,VESEBAJAL SZÜLETET MEG,ÉN IS BETEGESKEDEM,NEHEZEN,TUDOK ITT LAKNI A MOSTANI FÉRJEMMEL,NEM Ő AZ ÉDESAPJA A FIAMNAK,AZ APJA NEM HAJLANDO SEGITTENI,SEMMIBEN.BIROSÁG NEM ADTTA MEG A GYEREKTARTÁST,MIVEL HAZUDOT,KEVÉSBÖL ÉL.NEM IGAZ,MOST SZERETNÉM ELINDITTANI A BEHAJTÁST,A BIROSÁGON.MÉG A GYOGYSZEREKET SEM VESZI MEG A FIÁNAK,NEM ÉRDEKLI.NAGY SEGITSÉG LENNE SZÁMOMRA,EZ A KÖLTÖZÉS.

Vélemény, hozzászólás?