INGYEN HÁZ >>> RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

By | 2017-06-28

INGYEN HÁZ >>> RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

Hihetetlen, hogy vannak ilyen jó szándékú emberek! De ez tényleg igaz!

Aki úgy érzi, hogy ez segítene, nekik a jobb életvitel megteremtésében az írjon egy levelet és lehet, hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott.
…. 3 szobával, wc-vel, fürdőszobával, nagy kerttel, bútorozottan, központi fűtéssel BÉRLETI DÍJ NÉLKÜL! Ez most nem egy álom, hanem valóság lesz július-augusztustól annak többgyermekes rászoruló családnak, akik nem riadnak vissza a költözéstől, elegük van a létbizonytalanságból, hajlandók maguknak állatokat tartani és a hatalmas kertet megművelni.

Tudják hol van 3466 Tiszadorogma? Nem? Mi sem tudtuk, de ez a csendes kis kedves falu fontos állomás lesz egy családnak kitörni a nyomorból. Óvoda a faluban, iskola a szomszéd faluban található, iskolabusz viszi a gyerekeket. Munkalehetőség a 37 km-re fekvő Tiszaújvárosban található. A JABIL-ba járnak az egész megyéből dolgozni. A faluból az ott dolgozok, szervezetten, autókkal indulnak.

A családnak CSAK REZSIT KELL FIZETNIE és addig maradhatnak, ameddig akarnak. Lehetőségük van később a házat is megvenni, ha maradni szeretnének és van tisztességes jövedelmük. Rengeteg fa az udvarban, hatalmas fenyők, díszfák, gyümölcsfák, disznóól, tyúkól, minden adott egy önellátó, szorgos családnak. A jószívű tulajdonosok még előnevelt csirkét is hajlandóak az új családnak ajándékozni, ha elfogadják.

Osszátok minél többen, mert biztosan rengeteg rászoruló család van az országban, és ha ismertek olyat, akinek még internet sem áll a rendelkezésére kérlek, segítsetek nekik és írjátok meg ti a levelet.

28 thoughts on “INGYEN HÁZ >>> RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

 1. molnár jánosné

  jojőne nekünk is ez a ház mivel nekem is van 3 kis kr gyermekem egy kis házban lakunk hol nem is a miénk lakok vagyunk itt is sajnos nem tudom igényben veni ezt a csk ot sem mert nincsen munka hejőnk sem kőzőn jük a segicségüket ha milenék a ház tulajdonosuk meg tizstelőlene

  Reply
  1. molnár jánosné

   jojőne nekünk is ez a ház mivel nekem is van 3 kis kr gyermekem egy kis házban lakunk hol nem is a miénk lakok vagyunk itt is sajnos nem tudom igényben veni ezt a csk ot sem mert nincsen munka hejőnk sem kőzőn jük a segicségüket ha milenék a ház tulajdonosuk meg tizstelőlene

   Reply
 2. Dömötör Attila

  Szeretnénk elkérni a címet ahova a levelet kell elküldeni.Háromgyerekes család vagyunk.

  Reply
 3. hajni

  Engem nagyon megtisztelne ha volna sajat hazam ès a csaladomal èlhetnènk nyugotam.

  Reply
 4. Mihályi Róbert

  Nekünk nagy szükségünk lenne rá. Kérem ha tud segitsen. Itt ahol most lakunk víz sincs. Apámnak nemrég amputálták a lábát a ház is nagyon kicsi fürdőszoba sincs.

  Reply
 5. Bangó Sàndorné

  Jóestét kívànok nagyon szegény körülmények között élünk 9fős csalàd vagyunk a pàrom és az vejem az önkormànyzatnâl dolgoznak én anyasàgin vagyok négy gyerekel a lànyomnak van egy 18hónapos kislànya volt egy két szobàs paraszt kishàzunk fürdőszoba nélkül nem jo àllapotba volt azt a gyàmhivatal lakhatatlanà nyilvànitota most jelenleg albérletbe vagyunk nekem négy gyerekem van 2középiskolàs fiú és két óvodàs kislàny jelenleg villany nincs a lakàsba mert az előző lakok nem fizeték az àrramot feltöltös villanyórât tudnànk beszereltetni de azis 100ezer forintba kerülne mivel a férjemnek nincs àllandó munkahelye igy se a szocpol se a csok nem jöhet szàmitàsba a bankok meg nemis àllnak vellünk szóba mi mindent megpróbàlunk és megteszünk azért hogy a gyerekeket ne vegyék el tölünk.segitségüket előre is köszőnjünk .tovàbbi szép estét.

  Reply
 6. pÉter julianna

  Jónapot!!!Nagyonnagy lehetöség lenne ez a számunkra mi négy gyermekes család vagyunk ,a párom is és én is nem riadunk vissza a munkátol igaz most még gyesen vagyok itthol.Akárhogyis akarnánk nem tudjuk kihasználni a csokot a itt jelenleg elég zsufoltan élünk és jo volna ha a gyerekeknek is lenne már külön szobájuk,minketa költözés se tart vissza.Nagyon nagyon öül énk ha ránk esne a választás a családnak., 🙂

  Reply
 7. Mladoniczky Erika

  hol lehet jelentkezni mert minket érdekelne ??

  Reply
 8. Budai Róbert

  szia egy fiatal pàrosok vagyunk van egy kis lànyuk és ez a hàz nagyon sokat jelentene nekünk előre haladàs bann mivel anyai gondok mijat nem tugyuk meg valósítani ez téleg nagyon sokat jelentene nekünk leg fő kép a kicsi mijat enyi ha éleg a ràszorultnak akarnak segíteni i akkor téleg hejese fognak dönteni előre is koszonom ?

  Reply
 9. Eri

  Jonapot engem èrdekelne a lakás tisztesèges álam polgár vagyok 6 gyerekel éldegélūnk egy faluban kis csaladi házban de ez a haz tul kicsi nekūnk . Szivesen költöznénk ebbe a csodálatos tágas házacskába.

  Reply
 10. Spanyol Zsolt

  Az nagyon jolene ugyanis nagy csalàddql vagyunk règóta keressük a megfelelőt a gyermekeknek huh jolenne enèo nagyob öröm meghogy letudnànk hajtani a fejünket gond nèlkül tènyleg jolenne

  Reply
 11. vitáris imre

  Szeretnek kerni egy elerhetoseget. Ahova a levelet lehet irni. Koszonom.

  Reply
 12. Derzsi Miklós

  Érdekelne a lehetőség, mivel három gyermekkel olyan albérletben élünk ahol veszélyes a fürdőszoba, ( a menyezet bármikor leszakadhat) a hütögép ráz, a fütés nehezen megoldható. Viz nincs, dohos a lakás. A nagyobb gyermek születése óta aszmás. Mi nagyon szivesen vennénk egy ilyen lehetőséget. Válaszát várjuk. Tisztelettel Derzsi Miklós

  Reply
 13. szames barbara

  de jo lenne ,mert mi egy lakokocsiban lakunk

  Reply
 14. Iványi Boglárka

  Tisztelt hirdető!6 kiskorú gyereket nevelünk én gyes mellett próbálok dolgozni a férjem is dolgozik,de sajnos szívbeteg asztmás,és van mellette pár dolog ami egészségügyi problémát okoz.Jelenleg bérleti díjjat fizetünk azért hogy lakjunk.A lakás penészes amit nem tudunk eltüntetni sajnos 1 szobát használunk.Én falun nőttem fel,nem idegen tőlem.A fűtésünk sincs megoldva nem tudom mi lesz velünk télen.Kérem fogadják el jelentkezésünket.

  Reply
 15. Horváth zsuzsa

  Jónapot kivànok. Én egyedül áló anyuka vagyok egy gyermeket nevelek én is szeretnék egy othont ami a enyimé lehetne .igaz nekem nics nagy család de sajnos el váltam és mindent ot kellett hagyak mivel a volt férjem anyukájáé volt a lakás. És mivel elég idősen kell ujj életet kezdenem igy egy kicsit nehéznek tünik dolgozom és reménykedem hogy egyszer nekem is lesz othonom jelenleg albérletben lakom szoba konyha szeretűnk itt lakni csak sokba kerül és sajnos nem tudom meddig birom erővel.De most legalább nyugodtan fekszünk le és kelünk fől.Azért jó látni , hogy vannak kedves emberek akikk ekora ajàndékot tudnak adni egy egész csalàdnak az életét megváltoztassa.

  Reply
 16. Ágnes

  Jó estét!
  Nekünk is nagyon nagy segitség lenne mert amibe lakunk ma holnap összedöl sajnos ? kevés a jövedelmünk is,párom sajnos vesebeteg igy nem tudd dolgozni!nagyin nehezen élünj ? nagyon nagy segitség lenne nekünk!!!

  Reply
 17. Szonda janosne

  Nekem is jol jonne mivel a volt ferjem mamajanal lakom alberletben aki84 eves nem tudom meddig maradhatok a 2 eves lannyommal .kerem segitsenek

  Reply
 18. Kozma Istvánné

  Üdvözlöm!Azzal kezdeném 4 gyönyörű gyermekem van !Sajnos annyit költözködttünk már ami nem egézsséges! Könnyeb egy biztos életet kialakítani ha ugyan azon a helyen,illetve lakasba élnénk!Fontos és nagyon szeretném ha számunkra is a biztonság kialakulhatna az érzet hogy otthon vagyunk.Köszönöm!Krisztina

  Reply
 19. Ancsa

  Tisztelt Tulajdonos!
  Szeretnék érdeklődni a ház iránt.3gyermekünk van a 4-dik úton,jelenleg falun lakuk azért költöztünk le városból ,hogy gazdálkodjuk nagyon szeretjük a gyerekek is csak sajnos albérlet , szeretnék gyermekeinknek saját otthont teremteni kérem írjon.Köszönettel

  Reply
 20. Varga Istvánné

  Üdvözlöm! Nagyon megköszönnénk ha megkaphatnánk mert nyolc gyermekünk van és azon felül négy unokát mi nevelünk albérletben lakunk nagyon szegény körülmények között de szeretetben .Szeretnénk biztosabb körülményeket adni a gyerekeknek minden munkát elvállalunk nem félünk a munkátol .Ha megkapnánk a házat egy biztosabb jövöt tudnánk a gyerekeknek adni.

  Reply
 21. RÁBELNÉ NAGY MÓNIKA

  JÓ NAPOT,ÉRDEKELNE A HÁZ,HA VALOBAN IGAZ,MANAPSÁG ROSSZAK AZ EMBEREK.VAN EGY BETEG KISFIAM,VESEBAJAL SZÜLETET MEG,ÉN IS BETEGESKEDEM,NEHEZEN,TUDOK ITT LAKNI A MOSTANI FÉRJEMMEL,NEM Ő AZ ÉDESAPJA A FIAMNAK,AZ APJA NEM HAJLANDO SEGITTENI,SEMMIBEN.BIROSÁG NEM ADTTA MEG A GYEREKTARTÁST,MIVEL HAZUDOT,KEVÉSBÖL ÉL.NEM IGAZ,MOST SZERETNÉM ELINDITTANI A BEHAJTÁST,A BIROSÁGON.MÉG A GYOGYSZEREKET SEM VESZI MEG A FIÁNAK,NEM ÉRDEKLI.NAGY SEGITSÉG LENNE SZÁMOMRA,EZ A KÖLTÖZÉS.

  Reply
 22. Bogdán erika melinda

  Nekem van 3 gyermekem nagyon hátrányos a hejzeünk mert párom nem dolgozik ès sajnos èn vagyok a család fenntartjuk legisebb fiam 2 èves epilepsziás száraz tüdöasztmás nagyfiam 8 èves kislányom pedig5 èves nagyon szeretnénk ha valaki segítene mert házat venni nem tudok mert a megèlhetèsre is kevès de ha èn kapnák egy házat amiben csak vilanyt vizet kellene fizetnem hálás lenèk nagyon ès nem kellene az anyósom nál lakni ha tud valaki segíteni segítsen köszönöm szépen mèly tisztelettel bogdán erika melinda .remélem írnak.

  Reply
 23. Óvári Istvánné

  Én egy öt gyermekes anyuka vagyok,es lett egy olyan lehetőségem,mível 4 sajnos nincs velem de ha ebbe a hónapba tudok lakhatást bíztosítani azaz nagyobb házat akkor megkaphatom őket. Nagyon szeretném visszakapni őket,végre együtt lehetne a család!! Nagyon ör7lnék ennek a lehetőségnek! Köszönöm!

  Reply
 24. Tornai Mónika

  Érdekelne a lehetőség
  Címet szeretnék kérni

  Reply
 25. Rádai Ágnes

  Nekem 7gyermekem van .6 hónapja egyik rokonom befogad másik kitesz.Már nem bírjuk!Nekünk nagyon nagy szüksègünk lenne erre a lakásra!?Egyedül nevelem a gyermekeimet.Öt fiam ès kèt lányom van,a nagyobbik fiú most fog ballagni.Kèrem ha lehetsèges szeretnènk ha miènk lehetne ez a lehetősèg.

  Reply
 26. Puskás Adél

  Jó napot mi egy kis Család vagyunk 2 gyermekem van de abból az egyiket ki emelték így nevelőszűlőknél van folyamatosan látogatom de Nagyon hiányzik szeretném vissza kapni de egy nagyon kicsike albérletben lakunk ahol folyamatosan drága minden nem férünk el én beteg vagyok pszichés gondjaim vannak ez miatt hogy a másik fiamat el vették a volt párom miatt és Nagyon harcolok a Kicsiért Nagyon -Nagyon örülnénk ha segítenének szeretnénk egy normális környezetbe költözni a a Párommal és a kis Fiammal aki most velem van és szeretném ha segítenének hogy vissza jusson hozzám a másik Picim is egy ujj kezdet lenne ez nekünk számunkra járok szihologushoz, pszichológushoz a mostani kicsit is 1 évre védelembe vették mert már egy gyerkőc ott van így Nagyon rám vannak szálva és semmi segítséget nem kapunk a párom festő másoló kartonozo szoval épitőiparban mindenhez ért még ház ujitásokat is válal nekem a Kicsi 7 hónapos a másik 2 éves én 21 leszek a párom 30 a 7 hónapos kicsi bölcsibe jár hogy én is el tudjak menni vagy tanfolyamra vagy dolgozni mert csak 8 általánosom van… Nagyon Szeretném ha Kapnánk segítséget nagyon örülnénk neki tényleg egy ujj kezdet lenne az Életünkben…. Köszönöm hogy ezt le irhattam….

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc − öt =