Iskolakezdés előtt dupla összegű családi pótlék jön Augusztusban >>> Változás a családi pótléknál!!!

Iskolakezdés előtt dupla összegű családi pótlék jön Augusztusban >>> Változás a családi pótléknál!!!

Idén 2018-ban is kétszer jön csp Augusztusban suli előtt!

Hó elején és hó végén is! Fontos tudni, hogy Szeptemberben nem jön!

Változás a családi pótléknál, gyesnél, gyednél és a nyugdíjkifizetéseknél >>>

Változás a családi pótlék utalásnál! Előbb jönnek a pénzek, a családi pótlék, a GYED, A GYET és a többi ellátás is!

Itt vannak a legfontosabb tudnivalók >>>>

KOMOLY VÁLTOZÁS JÖN A MUNKABÉREKNÉL, FIZETÉSEKNÉL, NYUGDÍJAKNÁL ÉS A CSALÁDI PÓTLÉKNÁL IS! MINDENKI MEG FOGJA ÉREZNI EZT A FORDULATOT! ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN >>>

Terv szerint halad az azonnali fizetési rendszer kialakítására indított országos projekt, a Giro Zrt.-ben elkezdődött a központi rendszer létrehozása – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a rendszer létesítését koordináló projektirányító bizottság ülését követően szerdán az MTI-vel.A bizottság tagjai közé tartoznak a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Bankszövetség, a Magyar Államkincstár, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Giro Zrt. vezető tisztségviselői.

A szeptemberi ülésen a tagok áttekintették a projekt munkafolyamatait és megállapították, hogy minden az eredeti ütemezés szerint halad. A tájékoztatás szerint a zrt.-ben elkezdődött a központi rendszer létrehozása, ezzel párhuzamosan pedig folyamatban van a rendszer alapszolgáltatásainak működését leíró technikai és üzleti szabályok véglegesítése. A jogszabály-módosítási javaslat elkészült, és megkezdődött róla a konzultáció. Szintén megkezdődött a központi rendszerhez kapcsolható kiegészítő szolgáltatások átjárhatóságának és az azonnali fizetés széleskörű felhasználhatóságának megteremtését támogató munka a piaci szereplők széleskörű részvételével.

A közlemény emlékeztet: az azonnali fizetési rendszer indulására 2019. július 1-ig minden szereplőnek fel kell készülnie. Ettől kezdve az év minden napján, 24 órában, legfeljebb 5 másodperc alatt lehet majd átutalásokat teljesíteni úgy, hogy lehetőség lesz a hosszú számlaszámok helyett a kedvezményezett más azonosítóját – például mobiltelefonszám, e-mail cím – megadni. A fejlesztés eredményeképpen a jegybank arra számít, hogy jóval szélesebb körben és új technikai megoldások használatával lehet majd elektronikusan fizetni, így például nagy lendület kaphat a mobilfizetések elterjedése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

9 + 18 =