Nélkülözhetetlen ruhadarabok ami sosem fog kikopni a divatból

Nélkülözhetetlen ruhadarabok ami sosem fog kikopni a divatból 

2016-ban is megmarad a az áttetsző ruha, a szőrmével bevont cipő vagy a túlméretezett színes bunda legalább is a téli időre.

De ami sose megy ki a divatból a kötött pulcsi,a zakó kabát,a bőrkabát,egy elegáns női ruha,és persze ne felejcsuk el a cipőt sem.

A jól szabott zakó

Napjainkban inkább a szűkített fazonú blézereket részesítjük előnyben, de Bianca Jagger mindig tisztában volt azzal, hogy az eggyel lazább szabású, minőségi zakók az igaziak. A hétköznapokba is beilleszthető nadrágkosztümöt a celebnők is felkapták az elmúlt pár szezonban, de ön is egyszerűen beépítheti ruhatárába, ha akarja. A Marie Claire munkatársai szerint a nadrágkosztümöknél talán csak egy szabályt kell betartanunk, nem lehetünk kényelmesek, sajnos magassarkúval kell viselnünk a mindig elegáns hatást keltő szettet.

Bőrkabát

Nem a motoros dzsekire gondolunk, hanem arra a repülős bőrdzsekire, mint amilyenben az első jelentős női pilótát, Amelia Earhartot is gyakran lencsevégre kapták a múlt század első felében. A kabát kötelező tartozékának számított a semleges árnyalatú, szürke vagy barna nadrág, valamint a rövidre vágott, fiús, szélfútta haj. Ez a trend a 21. században is sikkes és modern hatást kelt a városi nők körében.

Kabát + farmer

Ne aggódjon, nem fog úgy mutatni a haditengerészek által viselt kabátban és farmerben, mintha egy férfi magazin címlapjáról lépett volna le. Az uniszex stílust számos vezető beosztásban lévő nő viseli a hétköznapokban

A jól működő pasi kabát és a minőségi farmer sosem fog kikopni a divatból !!!

 

Vélemény, hozzászólás?