Így vehetsz most saját családi házat 1 millió forintért, berendezéssel, kandallóval! 1-2 héten belül már a kulcs is a kezedben lehet!

By | 2017-06-14

Megérkeztek a mobilházak Magyarországra, darabja már 1 millió forintért!

A Mobil-Homes Kereskedelmi Kft. 2009-ben kezdte meg működését. A cég székhelye és telephelye Ászáron található.  Cégünk Angliából illetve Hollandiából importál legfőbbképp használt mobilházakat magánszemélyek és cégek számára.

A mobilházak népszerűsége folyamatosan növekszik hazánkban is, így egyre többen használják nyaralónak, illetve hétvégi háznak, irodának. Ennek oka az ár/érték arányban, valamint a felhasználhatóságában rejlik. A mobilházak ára nagyon kedvező, egy újonnan épített nyaralónak a töredékébe kerül. Kiválóan alkalmas lehet a telepítése olyan területekre, amelyek ártérben helyezkednek el. Mivel bármikor elszállítható, így nincs kitéve annak a veszélynek, hogy az áradó folyó kárt tegyen benne, illetve lakhatatlanná tegye azt.

Erősségünk a szolgáltatás minőségében, megbízhatóságában és a kedvező árban rejlik.

Mára már kijelenthetjük, hogy Magyarországon cégünk rendelkezik a legnagyobb mobilház készlettel. Leendő ügyfeleink az 50-60 db-os készletből azonnal választhatnak.

Célunk elsősorban azon vevőink kiszolgálása, akik nyaralóra, illetve hétvégi házra vágynak, azonban tekintve a jelenlegi gazdasági körülményeket, kiváló megoldásnak bizonyulhat lakhatási problémák áthidalására is. Nyugat Európában, valamint az Egyesült Államok tengerparti területein a mai napig nagyon elterjedtek és népszerűek a mobilházak, melynek oka, hogy a vásárlók a megrendeléstől számított 1-2 héten belül átvehetik a kulcsokat, és be is költözhetnek saját mobilházukba. Vagyis nem kell hónapokig, esetenként egy, másfél évig is várniuk, hogy a lakásuk, nyaralójuk elkészüljön.

Szaktanácsadás

2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 48.

info@mobil-homes.huepitesugy@mobil-homes.hu

One thought on “Így vehetsz most saját családi házat 1 millió forintért, berendezéssel, kandallóval! 1-2 héten belül már a kulcs is a kezedben lehet!

  1. leopold gáborné

    na megkérdezhetem nekem 1 ingatlanközvetitös segit 6 honapja és ha lehet teni szert rá hol mikor telefon számom06304741935

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 + tizenhét =