MINDEN MAGYAR HÁZTARTÁS pénztámogatást kap a rezsire Húsvét előtt és ajándék Erzsébet utalvány is lesz!

Ezt nem fogjátok elhinni! Pár perce jelentette be Orbán Viktor a szenzációs hírt!!!! MINDEN MAGYAR HÁZTARTÁS pénztámogatást kap a rezsire Húsvét előtt és ajándék Erzsébet utalvány is lesz! !!!

Itt a PONTOS ÖSSZEG!!! >>>>

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány!!!!

Minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából – mondta a miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A kormányfő közölte, a kedvezményt megkapják a távfűtést használók is. Ennek részleteit Kósa Lajos miniszter tárgyalja meg az önkormányzatokkal – tette hozzá. Elmondta, akik hagyományos módon fűtenek, szenet vagy fát használnak, az ő esetükben megnövelik az erre a célra szolgáló szociális pénzügyi keretet egymilliárd forinttal. Az intézkedés végrehajtásával Pintér Sándor belügyminisztert bízták meg.

Orbán Viktor az intézkedéseket azzal indokolta, az elmúlt hetekben rendkívüli hideg volt Magyarországon, megnőtt a családok gázfogyasztása és megnőtt a rezsiszámla. A kormányfő közölte, a kedvezményt megkapják a távfűtést használók is. Ennek részleteit Kósa Lajos megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter tárgyalja meg az önkormányzatokkal – tette hozzá.

A miniszterelnök beszámolt arról is, hogy a kormány az Idősügyi Tanács javaslatára döntött arról, hogy – immár harmadszorra – tízezer forintos Erzsébet-utalványt küld a nyugdíjasoknak. Elmondta, a négyszázalékos gazdasági növekedés és a jó gazdasági eredmények adnak erre lehetőséget.

Orbán Viktor azt mondta, megfontolták a tanács javaslatát, és örömmel tesznek annak eleget, mert meggyőződésük szerint a gazdaság teljesítményéből a nyugdíjasoknak is részesülniük kell. „Tiszteletet érdemelnek. Örülök, hogy megtaláltuk a módját, hogy ezt kifejezhessük” – mondta az Országházban készült felvételen a kormányfő.

A miniszterelnök a videó végén úgy fogalmaz, Magyarországon a nemzeti kormány volt az első, amely csökkentette a rezsit. „Emellett a politika mellett pedig a jövőben is kitartunk” – mondta.

4 thoughts on “MINDEN MAGYAR HÁZTARTÁS pénztámogatást kap a rezsire Húsvét előtt és ajándék Erzsébet utalvány is lesz!

  1. Kertai Isstván

    Azok a családok akik csak fával és szénnel fűtenek mert másra nincs lehetőség,Ök miért nem kapják a 12 E forintot besegítésre?’ kbm fa 25000 ft.Évi fogyasztás min 8 kbm. Miért nem tisztelt OV?

Vélemény, hozzászólás?