2 millió Ft vissza nem térítendő támogatás!

Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 100% eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Ha figyelmesen végig olvasod, akkor rájössz miből maradtál ki eddig. Most meglépheted!

Támogatások

Idén is rengeteg támogatás lesz kiírva, amire lehet jelentkezni.

A 2021-2017-es programozási időszakban megjelenő uniós pályázatok számos területen kínálnak fejlesztési lehetőséget a hazai kis-, és középvállalkozásoknak, civil szervezeteknek, valamint egyéb intézményeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Továbbá megtalálhatók a hazai érdekeltség között több pályázat kiíró, Alapítványok és Nonprofit szervezetek, akiknek a kiírásai jelentős támogatást tud biztosítani az EU és az Állami források mellett.

Betekintést és információt szolgáltatunk az ön számára legmegfelelőbb pályázatokról

Január 1-vel elindult a 2021-2027-es pályázati ciklus. Az új pályázati időszakra vonatkozó pályázatok társadalmi egyeztetése már tavaly november elején megjelentek. Nálunk megtalálja Állami és Uniós forrásból biztosított Pályázatokat 2022 első negyedévében

2 millió Ft vissza nem térítendő támogatás!

Legyen Ön vagy vállalkozása is az Eu pályázatok nyertesei között

Első látásra a pályázati forrás ingyen pénznek tűnik, de azért vannak olyan előírások, kötelezettségek, amelyek költségeket jelentenek a vállalkozásnak. Az uniós támogatás egyik nagy hátránya, hogy nem mindig akkor van pályázati kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége lenne rá és ha van is akkor általában a pályázati kiíráshoz kell hangolni a projektünket.

Az utófinanszírozás az ami, még a pályázatok által kínált “ingyen” pénzt megdrágítja, de gondos tervezéssel ez a költség csökkenthető. Ennek ellenére elmondható, hogy a pályázati pénz egy olcsó finanszírozási forma, amit célszerű igénybe venni, ha éppen adódik ilyen lehetőség.

A Bizottság korszerűsített kohéziós politikára vonatkozó javaslatának főbb jellemzői a következők:

  • Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Kohéziós Alap által finanszírozott beruházások zöme azokra a szakpolitikai célkitűzésekre fog összpontosítani, amelyek megvalósításához az EU van a legjobb helyzetben. Ezek a következők: innováció, a kisvállalkozások támogatása, a digitális technológiák fejlesztése és az ipari modernizáció, valamint az alacsony szén-dioxid-kibocsátású, körforgásos gazdaság felé történő elmozdulás és az éghajlatváltozás elleni küzdelem.
  • A kohéziós politika mindegyik régió fejlesztésébe forrásokat ruház be és testre szabottabb megközelítést biztosít a regionális fejlesztéshez. A növekedés vagy a jövedelem terén továbbra is lemaradásban lévő – főként dél- és kelet-európai – régiók a jövőben is jelentős uniós támogatásban részesülnek. Az egy főre jutó GDP továbbra is a források elosztásának elsődleges kritériuma marad, emellett azonban új kritériumok is bevezetésre kerülnek, melyek célja, hogy jobban tükrözzék a valós helyzetet a következők tekintetében: munkanélküliség és ifjúsági munkanélküliség, alacsonyabb képzettségi szint, éghajlatváltozás, valamint a migránsok befogadása és integrációja. A helyi, városi és területi hatóságok aktívabban vesznek majd részt az uniós források kezelésében.
  • Rugalmasabbak és világosabbak, rövidebbek és kevésbé bürokratikusak lesznek a szabályok, hogy könnyebben lehessen a pénzeszközökhöz hozzáférni. A Bizottság hét uniós alap vonatkozásában egységes szabálykönyvet javasol. Az új keret a hosszú távú beruházási tervezéshez szükséges stabilitást ötvözi az előre nem látható szükségletekhez való rugalmas alkalmazkodás képességével.
  • A Bizottság a kohéziós politika és az európai szemeszter közötti kapcsolat megerősítését javasolja az európai beruházási környezet javítása érdekében.

 

2 millió forint vissza nem térítendő támogatás vállalkozás indításához

Állami és Önkormányzati  100% vissza nem térítendő támogatásokra eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Ha figyelmesen végig olvasod, akkor rájössz miből maradnál ki ha nem nyújtod be időben a támogatási kérelmedet.

150 ezres gyorssegélyt is kaphatnak a magyar családok

A járvány miatt többen veszítették el az állásukat, és kerülnek emiatt kilátástalan helyzetbe, ha elegendő tartalék hiányában nem tudják fizetni a számláikat vagy a lakásuk bérleti díját. Nincsenek azonban teljesen magukra hagyva, hiszen több fővárosi is vidéki önkormányzat nyújt segítő kezet a bajba jutott lakosainak.

Elmondható, hogy tömegek kerültek tehát egyik pillanatról a másikra szinte lehetetlen helyzetbe, melyben bármiféle apró segítség “életmentő” lehet. Éppen ezért számos önkormányzat nyújt támaszt a településén/kerületében élőknek. A Pénzcentrum összegyűjtötte, melyik városban milyen segítségre számíthatnak a bajba jutottak. További részletek itt >>>