Extra kedvezmény a 65 év felettieknek

Extra kedvezmény a 65 év felettieknek:

A Lidl most ismét a nyugdíjas korosztálynak kedvez. A 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá 2024. február 15. és 21. között.

A Lidl extra kedvezményt nyújt a 65 év felettieknek: kiváló minőségű, friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint hűtött húskészítményeket kínál számukra akciósan február 15–21. között – áll az áruházlánc hétfői közleményében.A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra

– emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál.
Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehetők igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama: 2024. február 15–21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

 

Comments are closed.