INGYENES TANSZERCSOMAGOT KAPNAK A GYEREKEK MÉG AZ ISKOLAKEZDÉS ELŐTT! MEGKEZDTÉK A KISZÁLLÍTÁST!

INGYENES TANSZERCSOMAGOT KAPNAK A GYEREKEK MÉG AZ ISKOLAKEZDÉS ELŐTT! MEGKEZDTÉK A KISZÁLLÍTÁST!

EZEK A CSALÁDOK KAPNAK >>>

Megkezdte a tanszercsomagok kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet. Túl az Iskolakezdés együtt! segélyakció félidején már gőzerővel zajlik az új, minőségi tanszerekből álló tanszercsomagok összeállítása. A személyre szabott tanszercsomagok a Magyar Posta és az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózata közreműködésével 1000 gyereknek jelentenek segítséget idén.

A Magyar Postának keretmegállapodása van a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel, miszerint a Magyarországon található 2700 posta intézményből 1000 postán található gyűjtőpersely, melybe egész évben fogadják az adományokat – mondta Panulin Ildikó a Magyar Posta szóvivője. Hozzátette: az átlag, ami minden évben összejött 10 millió forint, de volt év, hogy az adomány megközelítette a 15 milliót.

Az Ökumenikus Segélyszervezetnél önkéntesek végezték a csomagolást, dobozolást, viszont magában a kiszállításban komoly szerepet vállalt magára a Magyar Posta – mondta a szóvivő. Az Ökumenikus Segélyszervezetnek több régióban is van helyi képviselete, így ők nagyobb rálátással rendelkeznek, hogy az adott területen belül mely családok milyen mértékben szorulnak segítségre.

A szóvivő szerint a személyes ismeretségek által könnyebben megvalósítható, hogy a gyerekek személyre szabott, szükségleteiknek megfelelő csomagban részesüljenek.

A Magyar Posta idén 150 éves, hosszú évtizedek óta része a magyar társadalomnak, az emberek mindennapjainak. Kihangsúlyozta: a postások ismerik a családokat az egyes településeken, komoly a társadalmi beágyazottságuk. Az ilyes fajta társadalmi felelősségvállalás elvárt egy ilyen méretű és minőségű intézménytől, mint a Magyar Posta.

Be the first to comment on "INGYENES TANSZERCSOMAGOT KAPNAK A GYEREKEK MÉG AZ ISKOLAKEZDÉS ELŐTT! MEGKEZDTÉK A KISZÁLLÍTÁST!"

Leave a comment