Később kezdődik az iskola idén Szeptemberben, de bejelentették, hogy dupla pénzt KB: 65,000 ft-ot kapnak a családok nyáron:

Később kezdődik az iskola idén Szeptemberben, de bejelentették, hogy dupla pénzt KB: 65,000 ft-ot kapnak a családok nyáron:

KIDERÜLT!! CSÚSZTATOTT ISKOLAKEZDÉS SZEPTEMBERTŐL! KITÁLALT A KORMÁNY! Így terveznek szeptember 1-től ORSZÁGOSAN! >>>>

Új ülésrend is jöhet Szeptembertől!

“Magyarországon az iskolakezdés pontos időpontját nem határozza meg jogszabály. A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 16. § (1) bekezdése szerint az első tanítási órát reggel nyolc óra előtt – az iskolaszék, ennek hiányában az iskolai szülői szervezet, közösség és az iskolai diákönkormányzat véleményének kikérésével – legfeljebb negyvenöt perccel korábban lehet megkezdeni. Tehát már az is alapvetően helyben, a köznevelési intézményben eldöntendő kérdés, hogy legyen-e nulladik óra, ez nem kötelező, de a jogszabály megadja a lehetőségét azzal, hogy egy bizonyos időpontnál előbbi kezdést megtilt. Amennyiben az iskola később szeretne kezdeni, erre is van lehetősége.

Országos, egységes iskolakezdési szabályozás bevezetését nem tervezi a Minisztérium
– válaszolta korábban az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Pénzcentrum megkeresésére.-írta meg a Pénzcentrum.

A rendelet és a Minisztérium szerint tehát nem lenne akadálya a későbbi iskolakezdésnek, ahogy egyébként annak sem, hogy az egyes intézmények különböző évfolyamok, különböző osztályok tanulóiból álló csoportoknak szervezzenek meg órákat – de ez már egy másik történet.

65 EZER forintos kiegészítő CSALÁDI PÓTLÉK gyermekenként! Augusztus 20-ig mindenki megkapja!!!

Nagyot hibáztak! 65 EZER forintos kiegészítő CSALÁDI PÓTLÉK gyermekenként! Magyarok százezreinek jár!!!! Ha eddig nem kaptad meg, AKKOR FÉL ÉVRE VISSZAMENŐLEG KIFIZETIK!!!!

ERRŐL A CSALÁDI PÓTLÉKRÓL MÉG BIZTOSAN NEM HALLOTTÁL! Akár 120 ezer forintot is kaphatsz 2 gyermek után! Olvasd el a cikket, érdemes!

Ezt a cikket mindenkinek érdemes elolvasnia, ha másért nem csak tájékozódásképpen, hiszen könnyen lehet, hogy a benne lévő információval sokat segíthet családtagjainak, barátainak, ismerőseinek.

Óriási hír lehet a Németországban dolgozóknak, hogy ebben az országban azoknak is jár a családi pótlék, akik nem vitték magukkal gyermekeiket, hanem a kicsik itthon maradtak.Nem is kis összegről van, ugyanis 2 gyermekes család esetében a családi pótlék 400 euro körül mozog, ami jelenleg több, mint 120 ezer forint.Ez a hazai családi pótlékhoz viszonyítva igen magas összeg!Tovább óriási hír, hogy ezt a támogatás, akár fél évre visszamenőleg is lehet igényelni, ami ha kiszámoljuk egy igen szép összegre rúg.

Ha valakinek jár és hibázott, hogy nem igényelte, akkor se keseredjen el, ugyanis FÉL évre visszamenőleg kifizetik az összeget egyben! Nézzük ez mennyit jelent:

1. gyermeknél. durván 390 ezer forint
2. gyermeknél – durván 780 ezer forint
3 gyermeknél – 1 millió 5 ezer forint

Sokan most biztosan értetlenül néznek maguk elé, sőt talán hitetlenül is, de ez a támogatás valóban létezik,és valóban megjár 2 gyermek után.Németországban ez különben sem képvisel akkora értéket, mint nálunk.Ahhoz, hogy ezt megkaphasd nem kell mást tenned, ha van már 2 gyermeked, hogy Németországban kezdesz el dolgozni bejelentett állásban.

ÖSSZEGE : 1 gyermek után, 204, euro, (65 ezer forint) 2 gyermek után 408, euro, (130 ezer forint) 3 gyermek után 620 euro, (durván 190 ezer forint) 4 gyermek után 853 euro.

A statisztikák alapján már legalább 135 ezer magyar dolgozik kint Németországban, akiknek a nagy része sajnos még mindig nem tud arról, hogy ez a támogatás nekik bizony megjár!Kérlek terjeszd a hírt minél szélesebb körben, hogy minél többen megkaphassák, aki jár nekik.

Ez az ellátás a vendégmunkásokat is természetesen megilleti, teljesen mindegy, hogy melyik országból érkeztek Németországba.Tulajdonképpen annyira nem is meglepő egy a “bőkezűség”, hiszen aki ott dolgozik ott fizet adót is!Mivel Németország szinte korlátlan mennyiségű külföldi munkavállalót be tud fogadni, sőt nagy szükségük van rájuk, ezért kaphatnak azok is családi pótlékot, akik a gyermekeiket otthon hagyták.

Ezt az ellátást maximum a gyermek 25 éves koráig kérhetjük, de csak akkor ha a gyermek még tanulmányokat folytat.Az ellátást fél évre visszamenőleg kérhetjük ha tudjuk igazolni, hogy már akkor is volt Németországban munkaviszonyunk.