MOST ÉRKEZETT! KÉMÉNYTULAJOK FIGYELEM>>A VÁLTOZÁS MOST LÉPETT ÉLETBE SZINTE MÉG SENKI NEM TUD RÓLA!

MOST ÉRKEZETT! KÉMÉNYTULAJOK FIGYELEM>>A VÁLTOZÁS MOST LÉPETT ÉLETBE SZINTE MÉG SENKI NEM TUD RÓLA!

SOKAKNAK VAN TENNIVALÓJA ÉS NEM IS TUDNAK RÓLA!

Családi házban élőket és lakásban élőket egyaránt érint! Nem mindenkihez fognak automatikusan kimenni a kéményseprők, sokaknak meg kell rendelniük a szolgáltatást, amíg ezt nem teszik meg a közelükbe sem megy a kéményseprő! NEM AUTOMATIKUS! A VÁLTOZÁS MOST LÉPETT ÉLETBE SZINTE MÉG SENKI NEM TUD RÓLA!

Ha egy lakásban, vagy családi házban élő családnál cég is be van jegyezve, akkor mostantól hozzájuk már nem fog kimenni automatikusan a kéményseprő, nekik ezentúl minden esetben meg kell rendelniük a kéményseprést!Illetve kicsit más a helyzet azoknál a társasházaknál, hol a cég be van jegyezve egy lakásba és gyűjtőkémény van, ott ugyanis automatikusan megy a kéményseprő, hiszen a gyűjtőkéményt ki kell nekik tisztítani, de részarányosan a cég tulajdonosának a gyűjtőkéményből a ráeső rész tisztítását ki kell fizetni! ÚGYHOGY NEKIK MOSTANTÓL NINCS INGYENES KÉMÉNYSEPRÉS!

A kéményseprést egyébként akkor nem kell megrendelni, ha a bejegyzett vállalkozásnak önálló kéménye van, azonban ennél a teljes díjat ki kell fizetni. Lényeges, hogy az egyéni vállalkozóknak is fizetnie kell a kéményseprést.

Forrás cikk a penzcentrum.hu cikke alapján készült.

Ha egy ingatlanba két vagy több gazdálkodó szervezet székhelye van bejelentve, de csak egy kémény tartozik az adott lakáshoz vagy családi házhoz, akkor csak az ingatlan egyik használójának kell megrendelnie a kéményseprést – mindegy, hogy kinek –, és csak egyszer kell azt kifizetni.-írja az inforadio.hu

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!