Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak >>> Oszd meg

By | 2018-09-12

Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak >>> Oszd meg

Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak

Meleget az otthonokba! Ez a jelmondat

Egy hires hazai művész nagyon jó ötletnek ált elő.

Kis Zoltán Zalaegerszegi zongora művész segít sok családon!

Sok a rászoruló, akiknek az életét a rendkívül hideg téli napok és esték nehezítik, ezért idén is elindítja a téli tüzelőt biztosító jótékonysági akcióját.  Acél az, hogy egy kis meleget juttasson a fagyos napokon az otthonokba, ezért olyan rászoruló nagycsaládosok és nyugdíjasok jelentkezését várja, akiknek gondot okoz a téli tüzelő biztosítása.

Egy koncert bevételéból szeretne segíteni a rászoruló családokra.

“Meleget az otthonokba” jelszóval jelentkezzen a közösségi oldalon.

Oszd meg te is, és megkaphatod a tüzelőt >>>

18 thoughts on “Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak >>> Oszd meg

  1. Mata jòzsefné

   Nekünk is jol jönne 4 kiskoru gyermeket nevelünk nehéz anyagi körülmények között férjemet nemrég mütötték és jol jönne nekünk a tözelő

   Reply
   1. Rontone hanko Mária

    Udv rontone hanko mária vagyok nekünk is nagyon jol jön ne a tűzifa egyedül nevel 4 kiskorú tartós beteg gyermekek nagyon szépen megkoszonem ha mi is kapnak

    Reply
  2. szánto lászloné

   szép napot . nekem is jol jönne mivel két kiskoru gyermeket nevelek egyedül. anyagi helyzetem nehéz körölmények között élünk.

   Reply
 1. Bánfi Zsolt

  Nagyon jól jönne a kevéske rokkant-nyugdij mellé, egy kis tüzelő…

  Reply
  1. Marci Terézia

   Jónapot Hegyesiné Marci Terézia vagyok Tapolcáról.
   Elnézést, hogy önt felkerestem! Két éve műtöttek rákkal, egyedül nevelem a gyerekem. Sajnos nem tudok munkába állni a betegségem miatt mert, nem végezhetek nehéz fizikai munkát. Ezért kevés a jövedelmem, nagyon el vagyok keseredve emiatt félek, hogy elveszik a házam mert, nem tudom fizetni. Sokszor még fára sem jutotta a pénzemből. El kellett döntenem, hogy ételt vegyek a gyerekemnek vagy, inkább fát. Elnézést, hogy önt ezzel zavarom, csak nem tudok ezzel kihez fordulni. Csak egy kis segítségnek is örülnék. Tisztelettel Hegyesiné Marci Terézia.

   Reply
 2. Aradiné Végh Ildikó

  Ha bele férnék a keretbe, kis nyugdíjasként én is szívesen elfogadnám a tűzifát, amit előre is köszönök.

  Üdvözlettel: Ildikó

  Reply
 3. Merucza Róbertné

  Van egy súlyos agyi és genetikai fejlődési rendellenességekkel született, 3 éves, mozgáskorlátozott kislányom. Nem tud ülni, járni, beszélni. Különleges táplálást igényel. Gondozása sokba krrül. Több műtéten esett már át. Nagy segítség lenne egy kis plusz tüzelő.
  Előre is köszönjük!

  Reply
 4. szüle mercédesz

  jonapot kivanok szeretnek en is bele ferni nagyon jol jonne .van egy 5honapos kisbabam nagyon nagy szuksegunk lenne a segitsegre elore is koszonom .domsodon elunk.

  Reply
 5. Keresztes Zoltánné

  Nagyon szép gesztus! Nekem ugyan nincs rá szükségem,de egy ismerős nagyon szegény családnak szeretném felajánlani ! Köszönettel: Keresztes Zoltánné.Cikó

  Reply
 6. OROSZ ÉVA

  Kettő gyermekemmel élek közmunkábol és a családipótlékbol jol jönne egy kis tüzelő számunkra előre is köszönöm. Meleget az othonokba .

  Reply
 7. Aitai Melinda

  Jó napot kívánok ! Nekünk is nagyon jól jönne ! 3 icurka picurka gyerköcöm van . abbol 2 őnek külön szoba a kicsikém velünkvan 1 szobában . nagyon meg köszönném ha nekünk is jutna belöle:)

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

12 + 11 =