Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak >>> Oszd meg

Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak >>> Oszd meg

Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak

Meleget az otthonokba! Ez a jelmondat

Egy hires hazai művész nagyon jó ötletnek ált elő.

Kis Zoltán Zalaegerszegi zongora művész segít sok családon!

Sok a rászoruló, akiknek az életét a rendkívül hideg téli napok és esték nehezítik, ezért idén is elindítja a téli tüzelőt biztosító jótékonysági akcióját.  Acél az, hogy egy kis meleget juttasson a fagyos napokon az otthonokba, ezért olyan rászoruló nagycsaládosok és nyugdíjasok jelentkezését várja, akiknek gondot okoz a téli tüzelő biztosítása.

Egy koncert bevételéból szeretne segíteni a rászoruló családokra.

“Meleget az otthonokba” jelszóval jelentkezzen a közösségi oldalon.

Oszd meg te is, és megkaphatod a tüzelőt >>>

22 thoughts on “Rászorulók Figyelem ! – Ingyen tűzifát ad egy híres művész több családnak >>> Oszd meg

    1. Jónapot Hegyesiné Marci Terézia vagyok Tapolcáról.
      Elnézést, hogy önt felkerestem! Két éve műtöttek rákkal, egyedül nevelem a gyerekem. Sajnos nem tudok munkába állni a betegségem miatt mert, nem végezhetek nehéz fizikai munkát. Ezért kevés a jövedelmem, nagyon el vagyok keseredve emiatt félek, hogy elveszik a házam mert, nem tudom fizetni. Sokszor még fára sem jutotta a pénzemből. El kellett döntenem, hogy ételt vegyek a gyerekemnek vagy, inkább fát. Elnézést, hogy önt ezzel zavarom, csak nem tudok ezzel kihez fordulni. Csak egy kis segítségnek is örülnék. Tisztelettel Hegyesiné Marci Terézia.

  1. Van egy súlyos agyi és genetikai fejlődési rendellenességekkel született, 3 éves, mozgáskorlátozott kislányom. Nem tud ülni, járni, beszélni. Különleges táplálást igényel. Gondozása sokba krrül. Több műtéten esett már át. Nagy segítség lenne egy kis plusz tüzelő.
    Előre is köszönjük!

  2. Jó napot kívánok ! Nekünk is nagyon jól jönne ! 3 icurka picurka gyerköcöm van . abbol 2 őnek külön szoba a kicsikém velünkvan 1 szobában . nagyon meg köszönném ha nekünk is jutna belöle:)

  3. Meleget az otthonokba! Nem saját részre szeretném a tűzifát, hanem a lányoméknak. Négy kiskorú gyermekük van 5, 3, 1,5 éves és egy 8 hónapos lányok. Nagyon jól jönne nekiek. Ha ez sikerülne, hogy kapjanak nagy meglepetés lenne számukra. Egy községben lakunk.

Vélemény, hozzászólás?