1,2,3,4 gyerekes családok figyelem!!! Új támogatásokkal segítik a családokat a kormány!

Osszátok meg >>> 1,2,3,4 gyerekes családok figyelem!!! Új támogatásokkal segítik a családokat a kormány!

Határozottabban családközpontú lesz az új kormány politikája

Orbán Viktor már dolgozik az új kormány kialakításán, miután megkapta ehhez a felhatalmazást a kormánypártok elnökségétől – mondta Rogán Antal az M1-nek. A miniszter megerősítette, hogy új kormány lesz, jelentős részben új szereplőkkel. Orbán Viktor azért döntött így, mert négy év alatt sokat változott az európai helyzet. A legfontosabb kérdés a bevándorlás kezelése és a nemzeti szuverenitás megvédése lett. Az ígéretek szerint még határozottabban családközpontú lesz a kormány politikája.

Néhány nappal a választások után már el is kezdődött az új kormány kialakításához szükséges munka – nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az M1-nek. Rogán Antal azt mondta: Orbán Viktor szerdán arra kérte a minisztereket, készítsék elő a kormány eddigi munkájának lezárásáról szóló dokumentumokat. Azt, hogy hogyan és kikből áll fel majd az új kormány, még nem lehet tudni.

Orbán Viktor kedden jelentette be, hogy nem az előző kormány folytatja a következő ciklust, annak munkája ugyanis véget ért. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az M1-nek azt mondta: 2014-hez képest jelentősen megváltoztak a körülmények Európában, ezért lesz új kormány, új struktúrával és új tagokkal.

Rogán Antal arra emlékeztetett: a magyarok a választáson egyértelművé tették, hogy nem akarnak bevándorlást és meg akarják őrizni Magyarország szuverenitását. A kormánynak ezért ehhez kell igazodnia. Azt is hangsúlyozta: hogy még erősebb családpolitikára lesz szükség a következő években.

A Fidesz frakcióvezetője arra emlékeztetett: a választásokat követő harminc napon belül kell megalakulnia az új Országgyűlésnek. Addig teljes hatáskörrel működik az eddigi kormány.

Gulyás Gergely úgy fogalmazott: az alakuló ülésen a köztársasági elnök ad felhatalmazást, megbízást a miniszterelnök-jelöltnek – aki a jelenlegi miniszterelnök lesz – a kormányalakításra, és az ezt következő hetekben, jó eséllyel még májusban dönthet az Országgyűlés a miniszterelnök személyéről. A miniszterelnök ezt követően tesz javaslatot a kormány tagjaira, akiket a köztársasági elnök nevez majd ki. – Forrás: hirado.hu

Be the first to comment on "1,2,3,4 gyerekes családok figyelem!!! Új támogatásokkal segítik a családokat a kormány!"

Leave a comment