FIGYELEM! SZENZÁCIÓS LEHETŐSÉG !Kisorsolunk egy szerencsés család számára egy 2 hónap alatt felhúzott hangszigetelt gyorsházat!

FIGYELEM! SZENZÁCIÓS LEHETŐSÉG !Kisorsolunk egy szerencsés család számára egy 2 hónap alatt felhúzott hangszigetelt gyorsházat!

Nem kell hitel, bank kölcsön, eladósodás! Nyerj ingyen nem kell a banknak hiteleket fizetni!!!

FIGYELEM! 2018-ban is !!!! SZENZÁCIÓS LEHETŐSÉG !Kisorsolunk egy szerencsés család számára egy 2 hónap alatt felhúzott hangszigetelt gyorsházat!

🍀OSZD MEG ÉS NYERJ 🍀

Ez egy rendkivűli lehetőség !!!

Megérkeztek Magyarországra a 2 hónap alatt felhúzott gyorsházak! Cégünk vezetősége úgy döntött kisorsolunk 1-et Magyarországon! Itt találhat boldog gazdájára.

Már nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is egyre kedveltebbek a gyorsan, pár hónap alatt felhúzott gyorsházak.

A gyorsház olyan könnyűszerkezetes épület, amelyet nem az építkezés helyszínén állítanak elő, és vakolt panelenként szállítanak az építkezés helyszínére. Itt pillanatok alatt felállítják az előre elkészített falakat, amelyekbe előre beépítenek mindent – ajtókat, ablakokat, de még a vizesblokkot is. Ezután kerül fel a házra a tető.

Az építkezéshez általában szárított lucfenyőt vagy borovifenyőt használnak, hőszigeteléshez pedig üveggyapotot. A külső falakra két réteg gipszkarton borítás kerül, a belső falakra pedig mindkét oldalra egy-egy réteg.

Az előnyök : nincs hitel …

A gyorsházak tökéletes hő- és hangszigetelők, könnyen fűthetők és hűthetők. Bármikor szétszedhető és újraépíthető. Két, legfeljebb három hónap alatt kulcsrakész állapotba kerül. Csak a telket, a vizet és a villanyt kell hozzá biztosítani, ráadásul a tetőrész is hasznosítható lakótérként. Az építészek közül sokan teszik le a voksukat a készházak gyártása mellett, de nagyjából ugyanennyien szavaznak ellene is. Több dologban azonban mindenki egyetért: az ilyen technológiával épített házak maximálisan földrengésbiztosak, és ellenállnak a szélviharoknak is, amellett pedig rendkívül gazdaságos a fenntartásuk is. Ne vegyél fel hitelt a banktól, nyerj!!!

Sorsolás: 2018.12.17 Közjegyző jelenlétében!

KÉRLEK OSZD MEG, HOGY MINDENKI TUDJON RÓLA!

2 thoughts on “FIGYELEM! SZENZÁCIÓS LEHETŐSÉG !Kisorsolunk egy szerencsés család számára egy 2 hónap alatt felhúzott hangszigetelt gyorsházat!

  1. jonapot kivanok en szeretnek jelentkezni a sorsolasra .!van egy kislanyom 5 honapos nehezkes korulmenyek kozott elunk.!nagyon jol jonne .!

  2. Két gyermekem van,nehéz körülmények között élünk.Nagyin szeretnék én lenni a nyertes!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük