Ingyen családi ház családoknak!!!! Most vette át a vadonatúj családi házát az első magyar család >>

By | 2018-09-21

Ingyen családi ház családoknak!!!! Most vette át a vadonatúj családi házát az első magyar család >>

ELKÉPESZTŐ! Ingyen családi ház családoknak!!!!

Most vette át a vadonatúj családi házát az első magyar család >>>

Új családi házat kapott adományként egy család

Egy élet is kevés ahhoz, hogy megköszönjék az ajándékot, amit kaptak – mondta az a négygyermekes házaspár, akik egy családi házat kaptak ajándékba. Egy építési vállalkozó, a Máltai Szeretetszolgálat és a közmédia Jónak lenni jó műsora segített.

Siklósi Beatrix, az M5 csatornaigazgatója és Dienstmann Tamás a Horizont-Global Kft. ügyvezető igazgatója az M1 műsorában az adományozásról és a közösség iránti felelősségről nyilatkoztak. Az ajándék családi ház kapcsán Dienstmann Tamás, a Horizont-Global Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy bár cégük nem nagy, a felajánlás spontán történt, arra gondoltak, mivel az építőipar fellendülőben van, és 2018 a családok éve, szinte másodpercek alatt dőlt el, hogy egy ilyen akciót meg lehet csinálni.

Az önzetlenség és az összefogás erő

Siklósi Beatrix szerint a Jónak lenni jó műsor célja pont az, hogy ne mindig a pénz körül forogjon minden gondolatunk, mert nem akkor sikeres egy kezdeményezés, ha sok pénz gyűlik össze, hanem a siker fokmérője sokkal inkább az önzetlenségben és az összefogás erejében van. Éppen ezért ugyanolyan mércével mérik az ötszáz- és az ezerforintos adományokat is, mint az említett családi ház felajánlását, noha először hihetetlennek tűnt a gesztus.

Mára talán már elmondhatjuk, hogy lassacskán azok a tehetősebb magánszemélyek, cégek is szívesebben jótékonykodnak, akik és amelyek fontosnak tartják a közösség érdekeit és szívesen tesznek érte. A Horizont-Global Kft. nemes lelkű gesztusa után egy állandó kapcsolat alakult ki, amint megismerték a családot, már biztosak voltak benne, hogy megvalósul a terv, a családi ház jó helyre kerül.

Dienstmann Tamás a műsorban elmondta: a házat Beer Miklós püspök és Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vezetője szentelte fel.

Az édesanya szerint „felfoghatatlan a boldogságuk”. Úgy érzik magukat „mintha álmodnának, és az az álom most megvalósulna”. Az M5 csatornaigazgatója aláhúzta: a média feladata a közvetítés volt, és mindenkori célja az, hogy a jó dolgok mellé álljanak, segítsék azokat. A megajándékozott család egy gyermek után is próbálkozott lakáshoz jutni, de nem jártak sikerrel. Az élet úgy hozta, hogy az első gyermek után hármas ikreik születtek, hirtelen „kibővült” a család, ezért nagyon jó helyre érkezett az önzetlen segítség.

Ennél jobbat biztos nem tudtunk volna tenni – nyilatkozta Dienstmann Tamás, aki szerint a felajánlott házat egy szerető család kapta, akik nagyon megérdemelték.

Az adománygyűjtés kiemelt

A Jónak lenni jó műsor idén ötéves, a közmédia saját ötletterve alapján jött létre. Az idén 25 éves Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal karöltve kezdődött a műsor, a Böjte Csaba ferences testvér nevével fémjelzett szervezet volt az első kedvezményezett. Ebben az évben ismét kiemelten fontos szempont lesz, hogy olyan embereknek, közösségeknek gyűjtsenek adományt, amelyek hasznosságukkal rászolgáltak a segítségre – jelentette ki Siklósi Beatrix.

Tavaly több mint 290 millió forint adományt gyűjtöttek össze a közmédia nézői a Magyar Máltai Szeretetszolgálat javára, aminek idén decemberben lesz a folytatása.

2 thoughts on “Ingyen családi ház családoknak!!!! Most vette át a vadonatúj családi házát az első magyar család >>

  1. Vidák norbert

    Jo napot kivánok hol lehet hozzá jutni ijen ingyen házhoz?mi kell hozzá?

    Reply
  2. Julika

    Üdvözletem! Érdeklődni szeretnék hogy milyen úton lehet jelentkezni a családi házra! Négy kiskorú gyermekem nevelem egyedül. Nehéz anyagi körülmények között. Dolgozok napi 8 órában. Túlórákat vállalva folyamatosan, de sajnos így is nagyon nehéz 🙁 gyakorlatilag a keresetem 90 % a a lakbérre és a rezsire megy el. Nagyon boldogok lennénk a gyermekeimmel ha nekünk is adatna ilyen lehetőség! Köszönöm szépen válaszukat! Tisztelettek egy egyedülálló édesanya 🙂

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − öt =