Kitálalt egy régi kolléga – Íme az igazság Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról!

Kitálalt egy régi kolléga – Íme az igazság Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról!

Kitálalt egy kolléga – Íme az igazság Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról!

Furcsa pletyka kapott lábra az elmúlt napokban. Eszerint alig másfél évi házasság után Várkonyi Andrea elköltözött a férjétől, Mészáros Lőrinctől. 

A pletyka azután kelt szárnyra, miután kiderült, hogy Andi egy nagyon értékes balatoni ingatlan tulajdonosa lett.
A Balatonfüreden, a vízparttól egy kőhajításnyira lévő álló luxusapartman legfelső emeletén lévő lakást Andi állítólag a sógorától vásárolta meg, háromszázmillió forintért. Legalábbis három éve ennyiért jutott hozzá a penthouse jellegű lakáshoz a férje testvére. Ami biztos, most már a hajdani tévébemondó a tulajdonosa a luxuslakásnak.

A vitorlás- és jachtkikötő szomszédságában lévő lakás persze akár remek befektetés is lehet, amivel Andi a magánvagyonát gyarapította. Mert hogy a hírek szerint esze ágában sincs külön költözni a férjétől.

Mészáros úr ugyanolyan szerelmes Andiba, mint hajdanán volt. Továbbra is lesi minden kívánságát, és a tenyerén hordozza őt. Viszont Andrea egy intelligens nő, és a többi, hirtelen meggazdagodott hírességgel ellentétben ő abszolút hallgat a magánéletéről. Olyannyira, hogy már tíz hónapja nem használja a közösségi oldalait sem. Nincsenek fotók a külföldi útjaikról, vagy a legújabb, méregdrága ruháiról.
Azt sem verik nagy dobra, hogy most éppen hol nyaralnak, és mindaddig ez jótékony homályban is marad, amíg nem kerül az útjukba egy hazánkfia, aki gyorsan lesifotót készít róluk.

Nem igaz tehát, hogy Andi elköltözött a férjétől. Nagyon szeretik egymást.

Mint köztudott, sikeres a kommunikációs cége, sikeres üzletasszony, és nyilván a nyereségét fektette be a luxuslakásba – tudtuk meg a műsorvezető egyik hajdani kollégájától. Sok egészséget kívánunk nekik.